Dëgjo live TOP ALBANIA RADIO
Dëgjo live TOP GOLD RADIO
Dëgjo live MY MUSIC RADIO
Voto në THE TOP LIST

Koloreto Cukali

Koloreto Cukali lindi në Tiranë nga ku studioi dhe u diplomua për Filozofi. Në vitin 2009 pasi punoi për 9 vite si folës në radiot shqiptare ai i’u drejtua televizionit dhe kinemasë. Si pjesëmarrës në kampusin e talenteve “Sarajevo dhe Berlinale”, Kolo u bë producenti i parë i pavarur i cili më pas solli në jetë dhe filmin e vitit 2013 (Femrat) që u shpall dhe realizimi kinematografik me të ardhurat më të mëdha për kohën.

Në vitin 2017, Kolo realizoi edhe komedinë e zezë me 10 seri, “Skandërbeg”. Kompania e tij filmike “Cukali Films” ka bashkëpunuar gjithashtu për krijimin dhe realizimin “The Brave” me yjet e kinematografisë Louis Mandylor dhe Armand Assante, një film shqiptar, ndërkombëtar i zhanerit aksion me një buxhet prej 1.4 milion eurosh.

Por, Koloreto ju rikthye dashurisë së tij të parë, radios. Në Top Albania Radio ai drejtoi emisionin “Sot Nuk Është e Hënë”, çdo të hënë live në orën 18:00.

Follow Koloreto