Kozeta Kurti

Kozeta Kurti është diplomuar në Fakultetin e Histori-Filologjisë, në degën e Gazetarisë. Punën në radio e nisi në qytetin e saj në Durrës, në vitin 1998, për të vijuar më vonë, në vitet ‘00 me përvoja disa vjeçare në mediat kryesore në vend, si edhe në disa tituj të shtypit të shkruar. Gjatë këtyre viteve, është angazhuar si gazetare, kryeredaktore, autore e moderatore në disa programe të rëndësishme.

Prej afro pesë vjetësh, është producente e sipërmarrjes së pavarur artistike, me përvoja në produksione në fushën e muzikës dhe në skenën e teatrit. Është pedagoge në disa qendra të formimit profesional, në module me bazë komunikimin, si edhe është përkthyese e disa titujve në tregun e librit.

Ajo rikthehet në Top Albania Radio me programin “Back To The Beginning”, një program nostalgjik që rinis rrugëtimin prej 1 shkurtit.

Follow Kozeta