Dëgjo live TOP ALBANIA RADIO
Dëgjo live TOP GOLD RADIO
Dëgjo live MY MUSIC RADIO
Voto në THE TOP LIST

Ksenja Shoshaj

Ksenja Shoshaj ka lindur ne Gjirokastër më 23 Janar 1999. Në moshën 15-vjeçare Ksenja filloi rrugëtimin e saj në botën e medias.

E diplomuar për “Shkenca Politike” në Tiranë, për asnjë moment nuk u shkëput nga pasioni i saj për prezantimin dhe komunikimin me publikun.

Prej 6 vitesh eksperiencë radiofonike, Ksenja aplikon në Top Albania Radio. Ksenjën e dëgjoni disa ditë të javës prej orës 10:00 tek “Live From Tirana”, e cila transmetohet nga e hëna në të premte krah Eliosit ose Albanës dhe herë pas here tek #1këngëxty.

Follow Ksenja