Dëgjo live TOP ALBANIA RADIO
Dëgjo live TOP GOLD RADIO
Dëgjo live MY MUSIC RADIO
Voto në THE TOP LIST

Live Radio

Top Albania Radio
Top Gold Radio
My Music Radio
00:00
PLAY
Radio is your friend
Për të pagjumët që kanë nevojë për një mik të orëve të vona. Top Albania Radio është aty për ty 24 orë, 7 ditë në javë dhe është aty sidomos kur ke më shumë nevojë, kur ke nevojë për një mik që nuk të gjykon, të shoqëron pa asnjë lloj pretendimi. Muzika më e mirë […]
06:00
PLAY
Wake Me Up
Antiola Bame, Dj Saix
07:00
PLAY
Wake Up
DJ Vini, Isli Islami, Ori Nebijaj
08:00
PLAY
News Flash
08:02
PLAY
Wake Up
DJ Vini, Isli Islami, Ori Nebijaj
10:00
PLAY
News Flash
10:02
PLAY
Live From Tirana
Ksenja Shoshaj, Genta Hodo, Dj Wizii, Elios Shuli, Albana Ruçi, Danko Dj, Klodiana Vata
11:00
PLAY
News Flash
11:02
PLAY
Live From Tirana
Ksenja Shoshaj, Genta Hodo, Dj Wizii, Elios Shuli, Albana Ruçi, Danko Dj, Klodiana Vata
12:00
PLAY
News Flash
12:02
PLAY
Live From Tirana
Ksenja Shoshaj, Genta Hodo, Dj Wizii, Elios Shuli, Albana Ruçi, Danko Dj, Klodiana Vata
13:00
PLAY
News Flash
13:02
PLAY
House Nation
Dori DJ
14:00
PLAY
News Flash
14:02
PLAY
TAR Hits
Hitet që bënë Top Albania Radio-n. Muzika dhe Kujtimet janë të lidhura pashmangshmërisht me njëra tjetrën. Shumë pak forma arti arrijnë të krijojnë momente të pashlyeshme dhe të papërsëritshme në memorien tonë personale dhe kolektive. Në këto dy dekada plus, hitet më të suksesshme nga artistët e atyre dhe këtyre ditëve vijnë të ndërthurura me […]
15:00
PLAY
News Flash
15:02
PLAY
1KËNGËXTY
Klodiana Vata, Adi Pojana, DJ XXL, Rudina Meneri (Paloma), Elios Shuli
16:00
PLAY
News Ngjarjet E Dites
16:08
PLAY
1KËNGËXTY
Klodiana Vata, Adi Pojana, DJ XXL, Rudina Meneri (Paloma), Elios Shuli
17:00
PLAY
News Flash
17:02
PLAY
1KËNGËXTY
Klodiana Vata, Adi Pojana, DJ XXL, Rudina Meneri (Paloma), Elios Shuli
18:00
PLAY
News Flash
18:02
PLAY
Sot Nuk Është e Hënë
Dj Wizii, Koloreto Cukali
19:00
PLAY
News Flash
19:02
PLAY
Sot Nuk Është e Hënë
Dj Wizii, Koloreto Cukali
20:00
PLAY
News Ngjarjet E Dites
20:02
PLAY
Radio is your friend
Për të pagjumët që kanë nevojë për një mik të orëve të vona. Top Albania Radio është aty për ty 24 orë, 7 ditë në javë dhe është aty sidomos kur ke më shumë nevojë, kur ke nevojë për një mik që nuk të gjykon, të shoqëron pa asnjë lloj pretendimi. Muzika më e mirë […]
00:00
PLAY
Radio is your friend
Për të pagjumët që kanë nevojë për një mik të orëve të vona. Top Albania Radio është aty për ty 24 orë, 7 ditë në javë dhe është aty sidomos kur ke më shumë nevojë, kur ke nevojë për një mik që nuk të gjykon, të shoqëron pa asnjë lloj pretendimi. Muzika më e mirë […]
06:00
PLAY
Wake Me Up
Antiola Bame, Dj Saix
07:00
PLAY
Wake Up
DJ Vini, Isli Islami, Ori Nebijaj
08:00
PLAY
News Flash
08:02
PLAY
Wake Up
DJ Vini, Isli Islami, Ori Nebijaj
10:00
PLAY
News Flash
10:02
PLAY
Live From Tirana
Ksenja Shoshaj, Genta Hodo, Dj Wizii, Elios Shuli, Albana Ruçi, Danko Dj, Klodiana Vata
11:00
PLAY
News Flash
11:02
PLAY
Live From Tirana
Ksenja Shoshaj, Genta Hodo, Dj Wizii, Elios Shuli, Albana Ruçi, Danko Dj, Klodiana Vata
12:00
PLAY
News Flash
12:02
PLAY
Live From Tirana
Ksenja Shoshaj, Genta Hodo, Dj Wizii, Elios Shuli, Albana Ruçi, Danko Dj, Klodiana Vata
13:00
PLAY
News Flash
13:02
PLAY
House Nation
Dori DJ
14:00
PLAY
News Flash
14:02
PLAY
TAR Hits
Hitet që bënë Top Albania Radio-n. Muzika dhe Kujtimet janë të lidhura pashmangshmërisht me njëra tjetrën. Shumë pak forma arti arrijnë të krijojnë momente të pashlyeshme dhe të papërsëritshme në memorien tonë personale dhe kolektive. Në këto dy dekada plus, hitet më të suksesshme nga artistët e atyre dhe këtyre ditëve vijnë të ndërthurura me […]
15:00
PLAY
News Flash
15:02
PLAY
1KËNGËXTY
Klodiana Vata, Adi Pojana, DJ XXL, Rudina Meneri (Paloma), Elios Shuli
16:00
PLAY
News Ngjarjet E Dites
16:08
PLAY
1KËNGËXTY
Klodiana Vata, Adi Pojana, DJ XXL, Rudina Meneri (Paloma), Elios Shuli
17:00
PLAY
News Flash
17:02
PLAY
1KËNGËXTY
Klodiana Vata, Adi Pojana, DJ XXL, Rudina Meneri (Paloma), Elios Shuli
18:00
PLAY
News Flash
18:02
PLAY
Ndryshe
Salsano Rapi, Rudina Meneri (Paloma), DJ Vini
19:00
PLAY
News Flash
19:02
PLAY
Ndryshe
Salsano Rapi, Rudina Meneri (Paloma), DJ Vini
20:00
PLAY
News Ngjarjet E Dites
20:02
PLAY
Radio is your friend
Për të pagjumët që kanë nevojë për një mik të orëve të vona. Top Albania Radio është aty për ty 24 orë, 7 ditë në javë dhe është aty sidomos kur ke më shumë nevojë, kur ke nevojë për një mik që nuk të gjykon, të shoqëron pa asnjë lloj pretendimi. Muzika më e mirë […]
00:00
PLAY
Radio is your friend
Për të pagjumët që kanë nevojë për një mik të orëve të vona. Top Albania Radio është aty për ty 24 orë, 7 ditë në javë dhe është aty sidomos kur ke më shumë nevojë, kur ke nevojë për një mik që nuk të gjykon, të shoqëron pa asnjë lloj pretendimi. Muzika më e mirë […]
06:00
PLAY
Wake Me Up
Antiola Bame, Dj Saix
07:00
PLAY
Wake Up
DJ Vini, Isli Islami, Ori Nebijaj
08:00
PLAY
News Flash
08:02
PLAY
Wake Up
DJ Vini, Isli Islami, Ori Nebijaj
10:00
PLAY
News Flash
10:02
PLAY
Live From Tirana
Ksenja Shoshaj, Genta Hodo, Dj Wizii, Elios Shuli, Albana Ruçi, Danko Dj, Klodiana Vata
11:00
PLAY
News Flash
11:02
PLAY
Live From Tirana
Ksenja Shoshaj, Genta Hodo, Dj Wizii, Elios Shuli, Albana Ruçi, Danko Dj, Klodiana Vata
12:00
PLAY
News Flash
12:02
PLAY
Live From Tirana
Ksenja Shoshaj, Genta Hodo, Dj Wizii, Elios Shuli, Albana Ruçi, Danko Dj, Klodiana Vata
13:00
PLAY
News Flash
13:02
PLAY
Propaganda
Aleksandër Grami, Jorke Broka, Roland Saro, Erblin Bajko, Dori DJ
14:00
PLAY
News Flash
14:02
PLAY
Propaganda
Aleksandër Grami, Jorke Broka, Roland Saro, Erblin Bajko, Dori DJ
15:00
PLAY
News Flash
15:02
PLAY
1KËNGËXTY
Klodiana Vata, Adi Pojana, DJ XXL, Rudina Meneri (Paloma), Elios Shuli
16:00
PLAY
News Ngjarjet E Dites
16:08
PLAY
1KËNGËXTY
Klodiana Vata, Adi Pojana, DJ XXL, Rudina Meneri (Paloma), Elios Shuli
17:00
PLAY
News Flash
17:02
PLAY
1KËNGËXTY
Klodiana Vata, Adi Pojana, DJ XXL, Rudina Meneri (Paloma), Elios Shuli
18:00
PLAY
News Flash
18:02
PLAY
Pardon My French
Jonida Aliçkolli, Kejvin Kalo
19:00
PLAY
News Flash
19:02
PLAY
Pardon My French
Jonida Aliçkolli, Kejvin Kalo
20:00
PLAY
News Ngjarjet E Dites
20:02
PLAY
Radio is your friend
Për të pagjumët që kanë nevojë për një mik të orëve të vona. Top Albania Radio është aty për ty 24 orë, 7 ditë në javë dhe është aty sidomos kur ke më shumë nevojë, kur ke nevojë për një mik që nuk të gjykon, të shoqëron pa asnjë lloj pretendimi. Muzika më e mirë […]
00:00
PLAY
Radio is your friend
Për të pagjumët që kanë nevojë për një mik të orëve të vona. Top Albania Radio është aty për ty 24 orë, 7 ditë në javë dhe është aty sidomos kur ke më shumë nevojë, kur ke nevojë për një mik që nuk të gjykon, të shoqëron pa asnjë lloj pretendimi. Muzika më e mirë […]
06:00
PLAY
Wake Me Up
Antiola Bame, Dj Saix
07:00
PLAY
Wake Up
DJ Vini, Isli Islami, Ori Nebijaj
08:00
PLAY
News Flash
08:02
PLAY
Wake Up
DJ Vini, Isli Islami, Ori Nebijaj
10:00
PLAY
News Flash
10:02
PLAY
Live From Tirana
Ksenja Shoshaj, Genta Hodo, Dj Wizii, Elios Shuli, Albana Ruçi, Danko Dj, Klodiana Vata
11:00
PLAY
News Flash
11:02
PLAY
Live From Tirana
Ksenja Shoshaj, Genta Hodo, Dj Wizii, Elios Shuli, Albana Ruçi, Danko Dj, Klodiana Vata
12:00
PLAY
News Flash
12:02
PLAY
Live From Tirana
Ksenja Shoshaj, Genta Hodo, Dj Wizii, Elios Shuli, Albana Ruçi, Danko Dj, Klodiana Vata
13:00
PLAY
News Flash
13:02
PLAY
House Nation
Dori DJ
14:00
PLAY
News Flash
14:02
PLAY
TAR Hits
Hitet që bënë Top Albania Radio-n. Muzika dhe Kujtimet janë të lidhura pashmangshmërisht me njëra tjetrën. Shumë pak forma arti arrijnë të krijojnë momente të pashlyeshme dhe të papërsëritshme në memorien tonë personale dhe kolektive. Në këto dy dekada plus, hitet më të suksesshme nga artistët e atyre dhe këtyre ditëve vijnë të ndërthurura me […]
15:00
PLAY
News Flash
15:02
PLAY
1KËNGËXTY
Klodiana Vata, Adi Pojana, DJ XXL, Rudina Meneri (Paloma), Elios Shuli
16:00
PLAY
News Ngjarjet E Dites
16:08
PLAY
1KËNGËXTY
Klodiana Vata, Adi Pojana, DJ XXL, Rudina Meneri (Paloma), Elios Shuli
17:00
PLAY
News Flash
17:02
PLAY
1KËNGËXTY
Klodiana Vata, Adi Pojana, DJ XXL, Rudina Meneri (Paloma), Elios Shuli
18:00
PLAY
News Flash
18:02
PLAY
Dilema Sociale
Eno Popi, Dori DJ
19:00
PLAY
News Flash
19:02
PLAY
Dilema Sociale
Eno Popi, Dori DJ
20:00
PLAY
News Ngjarjet E Dites
20:02
PLAY
Radio is your friend
Për të pagjumët që kanë nevojë për një mik të orëve të vona. Top Albania Radio është aty për ty 24 orë, 7 ditë në javë dhe është aty sidomos kur ke më shumë nevojë, kur ke nevojë për një mik që nuk të gjykon, të shoqëron pa asnjë lloj pretendimi. Muzika më e mirë […]
00:00
PLAY
Radio is your friend
Për të pagjumët që kanë nevojë për një mik të orëve të vona. Top Albania Radio është aty për ty 24 orë, 7 ditë në javë dhe është aty sidomos kur ke më shumë nevojë, kur ke nevojë për një mik që nuk të gjykon, të shoqëron pa asnjë lloj pretendimi. Muzika më e mirë […]
06:00
PLAY
Wake Me Up
Antiola Bame, Dj Saix
07:00
PLAY
Wake Up
DJ Vini, Isli Islami, Ori Nebijaj
08:00
PLAY
News Flash
08:02
PLAY
Wake Up
DJ Vini, Isli Islami, Ori Nebijaj
10:00
PLAY
News Flash
10:02
PLAY
Live From Tirana
Ksenja Shoshaj, Genta Hodo, Dj Wizii, Elios Shuli, Albana Ruçi, Danko Dj, Klodiana Vata
11:00
PLAY
News Flash
11:02
PLAY
Live From Tirana
Ksenja Shoshaj, Genta Hodo, Dj Wizii, Elios Shuli, Albana Ruçi, Danko Dj, Klodiana Vata
12:00
PLAY
News Flash
12:02
PLAY
Live From Tirana
Ksenja Shoshaj, Genta Hodo, Dj Wizii, Elios Shuli, Albana Ruçi, Danko Dj, Klodiana Vata
13:00
PLAY
News Flash
13:02
PLAY
House Nation
Dori DJ
14:00
PLAY
News Flash
14:02
PLAY
@ The Movies
Edison Hallaçi, Arta Sinamati
15:00
PLAY
News Flash
15:02
PLAY
1KËNGËXTY
Klodiana Vata, Adi Pojana, DJ XXL, Rudina Meneri (Paloma), Elios Shuli
16:00
PLAY
News Ngjarjet E Dites
16:08
PLAY
1KËNGËXTY
Klodiana Vata, Adi Pojana, DJ XXL, Rudina Meneri (Paloma), Elios Shuli
17:00
PLAY
News Flash
17:02
PLAY
1KËNGËXTY
Klodiana Vata, Adi Pojana, DJ XXL, Rudina Meneri (Paloma), Elios Shuli
18:00
PLAY
News Flash
18:02
PLAY
Pasó
Denis Dyrnjaja, Glenti Nallbani
19:00
PLAY
News Flash
19:02
PLAY
Pasó
Denis Dyrnjaja, Glenti Nallbani
20:00
PLAY
News Ngjarjet E Dites
20:02
PLAY
Radio is your friend
Për të pagjumët që kanë nevojë për një mik të orëve të vona. Top Albania Radio është aty për ty 24 orë, 7 ditë në javë dhe është aty sidomos kur ke më shumë nevojë, kur ke nevojë për një mik që nuk të gjykon, të shoqëron pa asnjë lloj pretendimi. Muzika më e mirë […]
00:00
PLAY
Radio is your friend
Për të pagjumët që kanë nevojë për një mik të orëve të vona. Top Albania Radio është aty për ty 24 orë, 7 ditë në javë dhe është aty sidomos kur ke më shumë nevojë, kur ke nevojë për një mik që nuk të gjykon, të shoqëron pa asnjë lloj pretendimi. Muzika më e mirë […]
06:00
PLAY
Wake Me Up
Antiola Bame, Dj Saix
07:00
PLAY
Wake Me Up
Antiola Bame, Dj Saix
08:00
PLAY
News Flash
08:02
PLAY
Wake Me Up
Antiola Bame, Dj Saix
10:00
PLAY
News Flash
10:02
PLAY
The Top List
Elios Shuli, Albana Ruçi, DJ XXL
11:00
PLAY
News Flash
11:02
PLAY
The Top List
Elios Shuli, Albana Ruçi, DJ XXL
12:00
PLAY
News Flash
12:02
PLAY
The Top List
Elios Shuli, Albana Ruçi, DJ XXL
13:00
PLAY
News Flash
13:02
PLAY
House Nation
Dori DJ
14:00
PLAY
News Flash
14:02
PLAY
Ju Flet Trupi
Adi Pojana, Foni Ilia
15:00
PLAY
News Flash
15:02
PLAY
1KËNGËXTY
Klodiana Vata, Adi Pojana, DJ XXL, Rudina Meneri (Paloma), Elios Shuli
16:00
PLAY
News Ngjarjet E Dites
16:08
PLAY
1KËNGËXTY
Klodiana Vata, Adi Pojana, DJ XXL, Rudina Meneri (Paloma), Elios Shuli
17:00
PLAY
News Flash
17:02
PLAY
1KËNGËXTY
Klodiana Vata, Adi Pojana, DJ XXL, Rudina Meneri (Paloma), Elios Shuli
18:00
PLAY
News Flash
18:02
PLAY
Dilema Sociale
Eno Popi, Dori DJ
19:00
PLAY
News Flash
19:02
PLAY
Dilema Sociale
Eno Popi, Dori DJ
20:00
PLAY
News Ngjarjet E Dites
20:02
PLAY
Radio is your friend
Për të pagjumët që kanë nevojë për një mik të orëve të vona. Top Albania Radio është aty për ty 24 orë, 7 ditë në javë dhe është aty sidomos kur ke më shumë nevojë, kur ke nevojë për një mik që nuk të gjykon, të shoqëron pa asnjë lloj pretendimi. Muzika më e mirë […]
00:00
PLAY
Radio is your friend
Për të pagjumët që kanë nevojë për një mik të orëve të vona. Top Albania Radio është aty për ty 24 orë, 7 ditë në javë dhe është aty sidomos kur ke më shumë nevojë, kur ke nevojë për një mik që nuk të gjykon, të shoqëron pa asnjë lloj pretendimi. Muzika më e mirë […]
06:00
PLAY
Wake Me Up
Antiola Bame, Dj Saix
07:00
PLAY
Wake Me Up
Antiola Bame, Dj Saix
08:00
PLAY
News Flash
08:02
PLAY
Wake Me Up
Antiola Bame, Dj Saix
09:02
PLAY
TAR Hits
Hitet që bënë Top Albania Radio-n. Muzika dhe Kujtimet janë të lidhura pashmangshmërisht me njëra tjetrën. Shumë pak forma arti arrijnë të krijojnë momente të pashlyeshme dhe të papërsëritshme në memorien tonë personale dhe kolektive. Në këto dy dekada plus, hitet më të suksesshme nga artistët e atyre dhe këtyre ditëve vijnë të ndërthurura me […]
10:00
PLAY
News Flash
10:02
PLAY
TAR Hits
Hitet që bënë Top Albania Radio-n. Muzika dhe Kujtimet janë të lidhura pashmangshmërisht me njëra tjetrën. Shumë pak forma arti arrijnë të krijojnë momente të pashlyeshme dhe të papërsëritshme në memorien tonë personale dhe kolektive. Në këto dy dekada plus, hitet më të suksesshme nga artistët e atyre dhe këtyre ditëve vijnë të ndërthurura me […]
11:00
PLAY
News Flash
11:02
PLAY
Propaganda
Aleksandër Grami, Jorke Broka, Roland Saro, Erblin Bajko, Dori DJ
12:00
PLAY
News Flash
12:02
PLAY
Propaganda
Aleksandër Grami, Jorke Broka, Roland Saro, Erblin Bajko, Dori DJ
13:00
PLAY
News Flash
13:02
PLAY
Propaganda
Aleksandër Grami, Jorke Broka, Roland Saro, Erblin Bajko, Dori DJ
14:00
PLAY
News Flash
14:02
PLAY
@ The Movies
Edison Hallaçi, Arta Sinamati
15:00
PLAY
News Flash
15:02
PLAY
1KËNGËXTY
Klodiana Vata, Adi Pojana, DJ XXL, Rudina Meneri (Paloma), Elios Shuli
16:00
PLAY
News Ngjarjet E Dites
16:08
PLAY
1KËNGËXTY
Klodiana Vata, Adi Pojana, DJ XXL, Rudina Meneri (Paloma), Elios Shuli
17:00
PLAY
News Flash
17:02
PLAY
1KËNGËXTY
Klodiana Vata, Adi Pojana, DJ XXL, Rudina Meneri (Paloma), Elios Shuli
18:00
PLAY
News Flash
18:02
PLAY
Lancio
Elios Shuli, Dj Wizii, Albana Ruçi
19:00
PLAY
News Flash
19:02
PLAY
Lancio
Elios Shuli, Dj Wizii, Albana Ruçi
20:00
PLAY
News Ngjarjet E Dites
20:02
PLAY
Radio is your friend
Për të pagjumët që kanë nevojë për një mik të orëve të vona. Top Albania Radio është aty për ty 24 orë, 7 ditë në javë dhe është aty sidomos kur ke më shumë nevojë, kur ke nevojë për një mik që nuk të gjykon, të shoqëron pa asnjë lloj pretendimi. Muzika më e mirë […]