Dëgjo live TOP ALBANIA RADIO
Dëgjo live TOP GOLD RADIO
Dëgjo live MY MUSIC RADIO
Voto në THE TOP LIST
Misteret e vdekjes së Elvis Presley, çfarë e lidh atë me vrasjen e ish presidentit Kennedy?
HistoGri • 18:12 29/06/2021
I pari për emisionin "Histogri" është legjenda, Elvis Presley, duke sjellë detaje nga vdekja e tij e supozuar si e sajuar deri tek lidhja direkte me vrasjen e ish presidentit Kennedy. Eno Popi Dj Saix
HistoGri – Historia e një legjende mbi rezistencën dhe simbolin e saj, Nelson Mandela!
HistoGri 17:37 18/08/2021
HistoGri – Ana gri e yllit të 1001 personazheve, ikonës John Travolta!
HistoGri 16:48 10/08/2021
HistoGri – Dinastia Gucci, një histori sensacionale e vrasjes, çmendurisë, glamurit dhe lakmisë…
HistoGri 19:34 02/08/2021
Historia misterioze dhe dramatike e Marlon Brando!
HistoGri 14:36 26/07/2021
Historia e një prej zërave më të bukur të muzikës në botë, historia e Édith Piaf!
HistoGri 13:57 19/07/2021
Historia e çuditshme e aktorit Heath Ledger dhe personazhit të 1001 dinamikave, Joker!
HistoGri 16:41 12/07/2021
Eno Popi sjell një histori të çuditshme që bën fjalë për Luftën e botëve, një luftë që nisi pikërisht nga radio!
HistoGri 22:50 05/07/2021