“One Day” dhe jo vetëm, ja serialet që po bëjnë namin në Netflix ditët e fundit!
@ the Movies • 09:50 17/02/2024
Në këtë episod të “At The Movies”, Edi dhe Edea krahas premierave të fundit të Cineplexx, na kanë njohur me të rejat më të fundit të kinematografisë. Po ashtu zbuloni disa nga serialet më ‘In’ të momentit në Netflix. Edi Hallaçi Edea Demaliaj Dj XXL
Të rejat e fundit nga bota e kinematografisë, ja çfarë nuk duhet të humbisni!
@ the Movies 10:24 20/04/2024
Kim Kardashian si aktore në “American Horror Story: Delicate 2″/Ja disa nga serialet më ‘In’…
@ the Movies 10:21 20/04/2024
Çfarë të shohim këtë fundjavë në Cineplex?!
@ the Movies 10:16 20/04/2024
Disa sugjerime filmash dhe serialesh më të fundit që nuk do të donit t’i humbisnit!
@ the Movies 09:44 13/04/2024
Serialet që po bëjnë namin momentalisht/”Supersex” me aktoren shqiptare dhe Rocco Siffredi!
@ the Movies 09:42 13/04/2024
Ja se çfarë filmash të shihni këtë fundjavë në Cineplexx!
@ the Movies 09:39 13/04/2024
Premiera absolute e filmit “Guxim” dhe Festivali i Filmit në Kanë/Ja të rejat nga kinematografia!
@ the Movies 00:03 06/04/2024