Dj R10 (Al) – Summer Hits

R10(Al) gjithmonë ka synuar të promovojë muzikën elektronike në Shqipëri aq sa në vitin 2016 ai krijoi radion e tij online ku perveç zhanreve që ai pëlqen, përfshihen dhe ato komerciale. Në vitin 2019 ai realizoi 3 festivalet më underground të muzikës elektronike, ku në të tre edicionet pati sukses. Një vit më vonë ai themeloi shtëpinë e tij diskografike të fokusuar vetëm në muzikën elektronike dhe talentet e reja. Që prej fillim vitit 2024, R10(Al) është pjesë e Top Albania Radios. Në këtë playlist, R10(Al) ju njeh me 20 këngët më të mira sipas tij për ta shijuar në maksimum sezonin e nxehtë të verës…

1
Gente De Zona
Eres Tú
2
Wolfram & Josh Ludlow
Yoyo Disco (Purple Disco Machine Remix)
3
Sem Jacobs, Tagmann
Blue Berries
4
Lucas Estrada, Raffa FL
Candela
5
Lucas Estrada feat. Brendan Mills, BELLA X, LRMEO
Thunder
6
TRINIX & Fafá de Belém
Emorio
7
Lucky Luke
La Musique Forte
8
LAVERN
Got Me Like
9
JVKE, Sam Feldt, Anitta
Mi Amor
10
Kaleena Zanders
LOOKING FOR JOY
11
Wuki
Sunshine (My Girl)
12
CKay ft. Olamide
Wahala
13
Wande, Lecrae
SEND THAT
14
Kris Kross Amsterdam x INNA
Queen Of My Castle
15
PNAU
Nostalgia
16
Calippo
It's Over Now
17
Milky Chance and The Beaches
Living In A Haze
18
CYRIL
Stumblin' In
19
Burak Yeter x Parkah & Durzo
Say My Name
20
TONES AND I
DANCE WITH ME