Dj SAIX’s – Spring Mix

SAIX, një nga shtyllat e postproduksionit në Top Albania Radio, DJ dhe Producer. Me fillesat e tij në radiot lokale në vendlindjen Gjirokastër, Saimir Mevlani, njohur ndryshe si SAIX, i është bashkuar stafit të Top Albania Radio-s prej vitit 2012.

Dj SAIX e keni dëgjuar prej kohësh tashmë në emisionin e tij në Top Albania Radio, “Top Albania Classics” çdo të shtunë me muzikën e tij të përzgjedhur të rrymës house dhe deep house. Zbuloni 20 këngët e zgjedhura për ju në këto ditë pranvere nga Dj SAIX…

1
Louie Vega feat. Nico Vega
How He Works
2
Barbara Tucker pr The BCrew (Micky More & Andy Tee Club Mix)
Promised Land (Homage)
3
Crazibiza
Fresh (House of Prayers Poolside Edit)
4
Din Jay & Jame Starck feat. Michelle Weeks
Believe (Windy City Classics Extended Remix)
5
DJ Sneak
Good Ol Days
6
DJ Popinjay
Jazz Spiced Disco
7
Eric Kupper
Truth
8
Anthony Thomas, Dr Packer
I'll Be Around (Dr Packer Remix)
9
James Hurr , DJ Rae
That's the Kind of Love I've Got for You
10
Jay Vegas
Another Dimension
11
Justnique
Rosso Samplice
12
Lex (Athens), Locke, Guto Fernandez
Purity
13
Tom Brownlow, JenJammin Sax
Love Me Too
14
Mike Newman
Vibin'
15
Purple Disco Machine, ÁSDÍS
Beat Of Your Heart
16
Ronnie Herel & Kenny Thomas
The Sun Will Rise Again (DJ Spen & Gary Hudgins Remix)
17
South Soul Symphony
Stars (Jay Vegas Classic Disco Mix)
18
The Coney Island Rhythm Band & Jerk Boy
Dancing Down The Path
19
The Vision feat. Andreya Triana
Hallelujah In Heaven
20
Wayne Soul Avengerz, Odyssey Inc., Joa (UK)
Runnin Away