Dori Dj – Autumn Hits

Ai është një ndër Dj-të më të njohur të jetës së natës si dhe ka miksuar krah Dj-it me famë botërore, Tiesto në “Havana Sun Festival”, bëhet fjalë për Dori Dj. Dori Dj e nisi rrugëtimin e tij në Top Albania Radio që prej vitit 1999 me pasionin që nuk i ka shteruar kurrë edhe sot e kësaj dite. Prej vitit 2013 ai është Drejtori Artistik i radios duke menaxhuar seleksionimin e muzikës, programet muzikore, si edhe post-produksionin. Përzgjedhjen e tij muzikore e dëgjojmë të dielave në dorën 20:00 në “Selected By”.

Jo vetëm kaq, por përzgjedhjen e Dorit mund ta ndjekim çdo ditë në “House Nation”. Mesdita e shndërrron Top Albania Radion në një klub të vërtetë ku e ftuar janë të gjithë që arrijnë radion në valët e saj tokësore, digjitale apo online. Me tendencat më elektronike, të reja të rrymave elektronike si edhe kryeveprat e DEFECTED dhe tracks-et që do të kthehen në kolonën zanore të diskotekave. E tani, Dori Dj na njeh me disa nga hitet më të mira që do të na shoqërojnë këtë sezon.

1
Argy & Omnya
Aria
2
Anyma & Cassian feat. Poppy Baskcomb
Save Me
3
Damon Jee
Intelli
4
Massano
Shapeshifter
5
Matador
Sol
6
Monolink
Laura (Argy & Omnya Remix)
7
Moonclipse
Moments
8
Lunar Plane & Sezer Uysal
Je Danse
9
Vomee
Iperbole
10
WhoMadeWho, Adriatique
Miracle
11
CAMELPHAT & Ali Love
Compute
12
Modbit & Kinky Sound
Connect
13
CAMELPHAT & Kölsch
Colossus
14
CAMELPHAT & Shimza & Julia Church
Embers
15
Rhodes
Home
16
Dukwa
Lighthouse
17
Tal Fussman
Memo
18
Motip White
Swing Boat
19
Bedouin
Tijuana
20
ALADAG
USE ME
21
Calvin Harris, Sam Smith
Desire (Meduza Remix)
22
Meduza
Phone (VIP Mix)
23
John Summit & VLTRA
Legacy
24
Tom Caruso
Skin to Skin
25
Dilby
Barricade
26
Fedde Le Grand & Simon Ward
To The Lonely
27
Hardy Heller, Alex Connors
Remembrance
28
El Mukuka, Mario Da Ragnio & Rion S
Make Me Just
29
Angel Dior, BLOND:ISH & Malóne
AIO
30
Odd Mob & OMNOM
Losing Control
31
Valeron Ft Klavdia
Fire In The Sky (Jamek Ortega Remix)
32
Copyright Feat. Shovell
Kama Yeah
33
Tujamo & DJs From Mars
Don't Stop
34
Axel Paerel
Makeba
35
Claptone
The Big Easy
36
Dave Winnel
Alegria
37
Purple Disco Machine, Duke Dumont, Nothing But Thieves
Something On My Mind
38
Showtek x Ida Corr
Let Me Think About It Again
39
Kevin de Vries & Mau P
Metro
40
Vintage Culture
Tudo Bem, Tudo Bom