Dori Dj’s – Spring Mix

Ai është një ndër Dj-të më të njohur të jetës së natës si dhe ka miksuar krah Dj-it me famë botërore, Tiesto në “Havana Sun Festival”, bëhet fjalë për Dori Dj. Karriera e tij ka nisur në “Top Albania Radio” dhe kurrë nuk është larguar prej saj, por qëndron duke seleksionuar me shumë kujdes muzikën dhe menaxhuar programet e TAR.

Përzgjedhjen e tij muzikore e dëgjojmë të dielave në orën 22:00 në “Selected By”. Jo vetëm kaq, por përzgjedhjen e Dorit mund ta ndjekim çdo ditë në “House Nation”. Mesdita e shndërrron Top Albania Radion në një klub të vërtetë ku e ftuar janë të gjithë që arrijnë radion në valët e saj tokësore, digjitale apo online. E tani, Dori Dj na njeh me disa nga hitet më të mira që do të na shoqërojnë këtë sezon.

1
Gotye, Kimbra, FISHER, Chris Lake, Sante Sansone
Somebody
2
Dennis Ferrer
Hey Hey (Jack Back Remix)
3
Volaris
Close To You
4
Dom Dolla
Saving Up (Odd Mob Remix)
5
Luciano, Stigmaz
Travieza
6
Bob Marley
Jamming (FISHER Rework)
7
Africanism, Aradyan, Bob Sinclar
Leleley
8
John Summit & Hayla
Shiver
9
WAR
Low Rider (Kyle Watson Remix)
10
Yves Murasca
All About Housemusic (Dilby Extended Remix)
11
Vakabular
Special Vibe
12
David Guetta & Mason vs Princess Superstar
Perfect (Exceeder)
13
Sultan + Shepard & LANKS
Highest Love
14
Bondarev
Meteora (Cosmonaut Remix)
15
John Summit feat Mathame & Camden Cox
Hungover
16
Kungs, David Guetta & Izzy Bizu
All Night Long
17
Mau P
Beats For The Underground
18
Maverick Sabre, Tom Breu & Vintage Culture - Weak (Extended)
Weak
19
PAX & Rui Da Silva
Touch Me
20
Purple Disco Machine, ÁSDÍS
Beat Of Your Heart
21
The Temper Trap, John Summit, Silver Panda
Sweet Disposition
22
Wh0, Mark Knight, James Hurr feat. Kathy Brown
Turn Me Deeper
23
Westend & Max Styler
Rhythm Machine
24
Martin Ikin
Make U Sweat
25
Eliza Rose, Calvin Harris
Body Moving
26
Disclosure & Eliza Doolittle
You and Me
27
Benny Benassi & Constantin
Feel The Vibe
28
Twocolors, Kairos
OVER YOU - TC/TC
29
Nic Fanciulli & Calussa
Vente
30
Kungs, Victor Flash
You Can Have It
31
Hellmate, Santiago & Carlitos, Chantal Lewis-Brown
Show Me Love
32
Sander Van Doorn
Need To Feel Loved (Ginchy Mix)
33
Morttagua
The Shift
34
Eran Hersh, Dmitry KO
PATT (Party All The Time)
35
Sonny Fodera & Marten Hørger
Levitate
36
Tiësto, Tears For Fears, NIIKO X SWAE, GUDFELLA
Rule The World (Everybody)
37
Diplo & Hugel & Julia Church
Stay High
38
Meduza
Musica
39
Don Diablo & Paolo Pellegrino
Dangerous
40
Adam Ten & Maori
Spring Girl