Në kuadër të dashurisë – Soundtrack

“Në Kuadër të Dashurisë”, filmi i prodhuar nga Top Media ka udhëtuar këtë muaj në qytete të ndryshme si në Shqipëri, ashtu edhe jashtë territorit, aty ku ndjekësit pritën me brohorima kastin e aktorëve të cilët ishin aty për të takuar fansat e tyre nga afër dhe për të bërë fotografi me ta apo për të dhënë autografe. Filmi vazhdon të shfaqet ende në kinematë Cineplexx dhe Millenium në Tiranë dhe ka një radhë të madhe njerëzish që duan ta shohin.

Përveç premierave, të gjithë kemi qenë mjaft kuriozë për të dëgjuar kolonën zanore të filmit, që kur kemi parë Luizin në prapaskenat e xhirimit në Korçë duke performuar në skenë. Para një muaji, artisti publikoi “Pa ty”, kolonën zanore, por ende pa një klip zyrtar. Dhe duket se pritjes i erdhi fundi! Klipi i Luizit, ku përfshihen dhe skenat gjatë filmit, u publikua pak javë më parë. Por jo vetëm kënga “Pa ty”, tani Top Albania Radio ka sjellë një album me të gjitha këngët e filmit. Ndiqini të gjitha këtu!

1
Në kuadër të dashurisë OST
Initial Dilemma
2
Në kuadër të dashurisë OST
Funny Thoughts 1
3
Në kuadër të dashurisë OST
Funny Thoughts 2
4
Në kuadër të dashurisë OST
Sex is the cure
5
Në kuadër të dashurisë OST
Downstairs Sentence
6
Në kuadër të dashurisë OST
The fish doesn't think
7
Në kuadër të dashurisë OST
Green Love
8
Në kuadër të dashurisë OST
Peaches
9
Në kuadër të dashurisë OST
Beautiful Dreamer
10
Në kuadër të dashurisë OST
Cigarettes after sex
11
Në kuadër të dashurisë OST
Cats and Dogs
12
Në kuadër të dashurisë OST
Dark side of a mirror
13
Në kuadër të dashurisë OST
Something missing
14
Në kuadër të dashurisë OST
Family reunion
15
Në kuadër të dashurisë OST
My heart
16
Në kuadër të dashurisë OST
Going home
17
Në kuadër të dashurisë OST
First kiss
18
Në kuadër të dashurisë OST
Missing love
19
Në kuadër të dashurisë OST
I will find you
20
Në kuadër të dashurisë OST
Balkan affair