Propaganda

Emision humoristik i bazuar në improvizim. Emisioni ka për qëllim të shtrëmbërojë realitetin dhe aktualitetin  nëpërmjet satirës, sarkazmës dhe ironisë. Në qëndër janë katër djemtë të cilët ndajnë mendimet sipas pikëpamjeve personale. Muzika në emision do të përzgjidhet nga Erblini aka Air Bajko. Pas eksperiencës së tij 15 vjeçare si Dj aktiv në jetën e natës së Tiranës, Erblini do krijojë playlista ku qëllimi kryesor do jetë edukimi i publikut me muzikë të mirë si dhe prezantimi me artistë të rinj të rrymave muzikore si Funk, Soul, Hip-Hop, etj.

E Premte, 18:00

Hosts & DJs