Roi Dj

Roland Kola, apo ndryshe Roi, ka lindur më 15.03.2005 në Tiranë. Pasioni i tij më i madh është muzika dhe fitness-i, të cilat ai thotë se i japin adrenalinë dhe dëshirë për të ecur përpara.

Edhe pse ende i ri në moshë, Roit nuk i mungon dëshira dhe entuziazmi për të mësuar çdo ditë diçka të re. Nisjen e karrierës së tij në Top Albania Radio, ai shpreson që t’i shërbejë si një trampolinë për t’u hedhur në arritje edhe më të mëdha dhe për të përmbushur dëshirat e tij.

Follow Roi