Dëgjo live TOP ALBANIA RADIO
Dëgjo live TOP GOLD RADIO
Dëgjo live MY MUSIC RADIO
Voto në THE TOP LIST

Salsano Rapi

Salsano Rapo, lindur në Elbasan, është diplomuar në Fakultetin e Shkencave Sociale, ndërsa në Akademinë e Arteve, ka ndjekur masterin për aktor.

Në mars 2010 iu bashkua emisionit Rikoshet në Top Albania Radio, i cili kishte 3-vjet që kishte startuar. Vazhdon ende të jetë pjesë e “Rikoshet”, një ndër programet me dëgjueshmërinë më të lartë në tregun rafiofonik.

Salsano, në sezonin e kaluar të TAR erdhi me programin “Ndryshe” krah Adit dhe DJ Vini, të martave prej orës 18:00

Follow Salsano