Si ju duket qytetarëve edicioni i dytë i “Big Brother VIP”?
OTM X ALBANËN • 09:23 31/12/2022
Opinionet e njerëzve në lidhje me banorët e rinj të shtëpisë më të famshme në Shqipëri “Big Brother VIP”. Për këtë edicion personazhe të ndryshëm kanë tërhequr vëmendjen e tyre. Albana Ruçi Saix Dj
Një njeri njihet më mirë nga sytë apo nga buzëqeshja?
OTM X ALBANËN 09:01 03/02/2023
Më mirë një djalë që të vjen pas si Luiz Ejlli apo një që bën ‘të vështirin’?
OTM X ALBANËN 15:05 27/01/2023
Historia Luiz Ejlli – Kiara Tito, çfarë mendojnë qytetarët!
OTM X ALBANËN 09:54 14/01/2023
Bullizmi në televizion dhe si gjuhë e përditshme, ja mendimi i publikut!
OTM X ALBANËN 13:03 13/01/2023
Si ju duket qytetarëve edicioni i dytë i “Big Brother VIP”?
OTM X ALBANËN 09:23 31/12/2022
A i keni dedikuar ndonjëherë këngë ish-partnerëve?!
OTM X ALBANËN 09:10 30/12/2022
Kërkimet në Google gjatë vitit 2022 në Shqipëri, Berati i pari për pornografi…
OTM X ALBANËN 09:58 17/12/2022