South Outdoor Festival

Festivali më i shumëpritur “South Outdoor Festival” rikthehet edhe këtë vit në Borsh, në jugun e mrekullueshëm të Shqipërisë. Ky event 4-ditor siguron argëtim pa fund dhe eksperienca unike dhe të papërsëritshme.

Nisur nga eskperienca e mrekullueshme e Vitit të kaluar, ne të “Top Albania Radio” do të sigurohemi që të gjithë ju të shijojnë të gjithë eventin live në frekuencën tonë.

Lidhje Direkte të vazhdueshme me artistët e festivalit me të dërguarin e TAR aty, Adi Pojana.

29 Prill
30 Prill
1 Maj
2 Maj

20:30 - 00:00

Hosts & DJs