Best shows of the week

Top Albania Radio sjell intervistat më të mira të javës edhe në ritransmetim radiofonik të Dielave prej orës 11-13. TAR është e pranishme me programet e saj të folura dhe muzikore në të gjitha platformat e Podcasteve në botë si edhe në YOUTUBE për ti dëgjuar çdo gjë që ndodh në kohën edhe vendin që zgjidhni ju. Një tjetër opsion për ju që keni humbur programin ose personazhin tuaj të preferuar në transetimin e tij gjatë javës – momentet më pikante janë të mbledhura në këtë fashë-orari.

Emisionet tuaja të preferuara vijnë në një përmbledhje të momenteve më pikante back-to-back shoqëruar nga muzika më energjike për t’ju dhënë ritmin e duhur edhe të dielave tuaja.

E diel, 10:00

Hosts & DJs