Zgjedhje Lokale 2023

Në datat 14 dhe 15 maj, Top Albania Radio ju mban të informuar mbi gjithçka që ndodh teksa votohet për të zgjedhurit vendorë në çdo bashki të vendit. Për dy ditë rresht, nën drejtimin e gazetarit Blendi Salaj, Top Albania Radio ju sjell një maratonë zgjedhore me raportime të gazetarëve të Top Media nga çdo cep i Shqipërisë – shoqëruar me analiza në studio, intervista me protagonistët dhe rezultatet e çdo qyteti. Zgjedhjet vendore të 14 majit dhe rezultatet, qëndro i informuar, me Blendi Salaj – në Top Albania Radio.

14 Maj: 11:00 - 14:00, 19:00 - 22:00/ 15 Maj: 10:00 - 13:00, 19:00 - 22:00

Hosts & DJs