Back to the Beginning

Kozeta Kurti rikthehet pas 13 vjetësh në Top Albania Radio, ndonëse nuk është shkëputur asnjë periudhë nga kontakti me dëgjuesit, në disa frekuenca të rëndësishme në vend. A komunikojmë më, apo kemi harruar të flasim? A kemi nevojë t’i rrëfehemi a t’i besojmë dikujt?

A e kanë humbur rëndësinë gjërat e vogla të jetës sonë, përmes të cilave kemi gjetur lumturi të mëdha? Rrëfime të thjeshta nga ata që s’marrin kurrë vëmendje, si dhe grimca kujtimesh nga yjet e viteve 2000, të cilët u shndërruan në modelet e admiruar prej mijëra adoleshentësh e të rinjsh.

Rikthehet së shpejti

Hosts & DJs