Celebrities Music

“Bad Pics” një krijim i artistes së talentuar Efi Gjika përcjell një mesazh të rëndësishëm për të gjithë!

Nga artistja më e re femër Efi Gjika ju do të keni mundësinë që të ndjeni dhe të dëgjoni një vokal mjaft të butë, të pastër dhe të ndieni sikur jeni duke kërcyer në një qiell melodik. Këngëtarja na ngroh zemrat me zërin dhe meloditë e saj tërheqëse, plot pasion të mbështetur nga disa ritme të veçanta. Në moshën 10 vjeçare ajo u shfaq Live në skenën e Minsk Arena, duke përfaqësuar Shqipërinë me këngën “Barbie” në Junior Eurovision – dhe që atëherë talenti i saj spikati! Artistja bukuroshe shkëlqeu dhe bëri jehonë tek shumë dëgjues; talenti i saj përkëdhelte pikat më të buta të zemrës së botës dhe ajo frynte si pak ajër i pastër në afërsi të një hapësire të pafund!

Kanali i saj Spotify ka mbi 11.500 dëgjues mujorë me disa melodi të jashtëzakonshme si p.sh. “Happy Birthday”, (mbi 1 milion klikime në Youtube) “The Nights”, (mbi 1 milion klikime në youtube) dhe “Don’t be Shy”. Ajo është një ëndërrimtare e re e destinuar të pushtojë botën dhe askush nuk mund t’ia heqë vendosmërinë. , feminilitetin dhe guximin teksa bën disa hapa të mëdhenj drejt qëllimit dhe objektivit të saj të pakufishëm! Ajo është frymëzuar nga artistë si Dua Lipa, Taylor Swift, grupi “One Direction” dhe “Little Mix”.

“Bad Pics” më në fund është lançuar dhe është gjithçka që imagjinonim të ishte; melodikisht e bukur me personalitetin e saj simpatik duke dhënë një mesazh të thellë në gamën e saj të gjerë vokale si ylli që është. Kemi mundësinë ta shohim këtë melodi si versionin e gjallë të “Scars to Your Beautiful” të Alessia Cara-s me mënyrën se si ajo ishte në gjendje të lejonte vazhdimisht melodinë të ndërtohej, duke shtuar më shumë emocion dhe dhunti dhe duke e përshtatur të gjithë skenarin magjepsës me vokalin e saj jashtëzakonisht të shkëlqyer!

Kjo është për ata që ndihen të pasigurt; për ato që duan të duken perfekt në rrjetet sociale duke postuar të gjitha fotot e tyre pa të meta dhe duke mos qenë rehat duke postuar ato “të vërteta” – fotot e pa montuara, ato pa grim. Efi Gjika është këtu për të na kujtuar se ne jemi perfekt ashtu siç jemi. Ne nuk kemi pse të kalojmë ato kilometra shtesë për t’u përpjekur të dukemi “perfekt!”

Jo, nuk duhet të jemi, nuk duhet të luajmë gjithmonë sikur jemi në rregull, edhe kur nuk jemi të lumtur, të gjithë jemi të bukur…

Kjo është një melodi e ngrohtë me një mesazh të thellë dhe ajo ndjesi verore ndaj saj, kështu që ju mund të kërceni me ritmet e saj ndërsa merrni edhe mesazhin.