Aktualitet Celebrities Gossip Showbiz

Ekskluzive për TAR / Sara Gjordeni zbulon gjëndjen shëndetësore të nënës së Bardhit: “Jam rrugës për Kumanovë për tu takuar me…“

Sara Gjordeni ka qënë së fundmi në qendër të vëmendjes pas pikëpyetjeve dhe dyshimeve që ajo ngriti për largimin e Bardhit nga shtëpia e Big Brother Vip. Nga ajo çfarë perceptohet deri më tani, duket sikur ka “një luftë të ftohtë“ mes Sarës dhe Jetmir Agajt, i cili është dhe menaxheri i Bardhit. Në një lidhje telefonike në Big Brother Radio, Sara Gjordeni foli rreth lajmeve që po qarkullojnë ditët e fundit. Fillimisht ajo e nisi telefonatën duke zbuluar:

Jam rrugës për në Maqedoninë e Veriut, momentalisht jam në Kosovë por jam rrugës për në Kumanovë. Unë mendoj që për momentin duhet të fokusohemi vetëm tek gjërat pozitive dhe gjërat e mira që po vijnë. Shëndeti i nënës së Bardhit është ende pak delikat por në përgjithësi është mirë. Nëse diçka nuk del nga unë apo nga Bardhi, ju lutem mos i besoni palëve të treta dhe askujt sepse po përzihen në këtë histori shumë njerëz që nuk iu takon aspak si ish banorë, opinionistë, menaxherë etj. Mua më vjen shumë keq sepse unë po mbaj mbi kurriz, ofendime, fyerje dhe aludime. Ju lutem i them publikut mos besoni asgjë që nuk del nga goja ime dhe e Bardhit.

Pra për ta konfirmuar ti po shkon në Maqedoni për të takuar Bardhin dhe për të ndenjur pranë familjes së tij? Sara merr një moment dhe përgjigjet:

Po! (qesh).