Dëgjo live TOP ALBANIA RADIO
Dëgjo live TOP GOLD RADIO
Dëgjo live MY MUSIC RADIO
Voto në THE TOP LIST
Design Lifestyle

Fotografja që krijon portrete duke përzier fytyrat e njerëzve me ato të kafshëve!

Flóra Borsi, një fotografe profesioniste dhe artiste e vetë-mësuar e Photoshop-it, i përfshin të dyja talentet në artin e saj. Borsi vendosi të kapte ngjashmëritë midis njerëzve dhe kafshëve në serinë e saj unike. Peshqit, ketrat dhe mjellmat janë vetëm disa nga speciet që janë pjesë e këtyre autoportreteve.

Stili imagjinativ i portreteve të Flóra Borsit të lë pa fjalë dhe ne vendosëm të ndajmë me ju disa foto nga projektet e saj mbresëlënëse. Jeni gati?! Hidhini një sy:

1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.

Ju sjellim në vëmendje Anastasiya Dobrovolskaya, një fotografe portretesh që tregon njerëzit dhe kafshët në një mënyrë shumë të ndjeshme. Siç thotë ajo:

Unë përpiqem të tregoj bukurinë e jashtme dhe të brendshme të njerëzve dhe kafshëve, si dhe të theksoj veçantinë, thellësinë dhe individualitetin e tyre.