Celebrities Gossip Showbiz

Katy Perry dhe Orlando Bloom më gati se kurrë të zgjerojnë familjen e tyre!

Katy Perry dhe Orlando Bloom thuhet se janë më të fortë dhe më të afërt se kurrë pasi kanë mirëpritur fëmijën e tyre të parë. Çifti i dashur u bënë prindër të vajzës Daisy Dove vitin e kaluar, një vit nga fejesa. Ndërkohë, shokët e tyre thonë se janë gati të zgjerojnë familjen e tyre dhe nuk duan të presin shumë kohë para se të mirëpresin fëmijën e dytë. Një burim i tha revistës Closer si më poshtë.

Katy dhe Orlando janë bërë edhe më të fortë që kur kanë Daisy dhe ata e duan jetën si një famile, kështu që ata nuk duan të humbin kohë para se të kenë një fëmijë tjetër.

Katy është tepër e afërt me motrën e saj, Angela, e cila është vetëm 20 muaj më e madhe se ajo, kështu që ajo dëshiron të sigurojë që Daisy të përjetojë të njëjtën marrëdhënie vëllazërore që ka.

Orlando është gjithashtu babai i djalit Flynn, të cilin e ndan me ish-gruan Miranda Kerr dhe të gjithë ata janë një familje e lumtur. Miranda madje ka thënë se është më afër me Katy sesa me ish-burrin e saj. Miranda dhe burri i saj Evan Spiegel shpesh kalojnë kohë me Katy dhe Orlando si një familje e madhe e lumtur.

Kur bëhet fjalë për raste të veçanta kur duhet të jemi së bashku, ne e zgjidhim atë në mënyrë që të kemi kompromise, ajo që është më e mira për të gjithë familjen tonë.