Dëgjo live TOP ALBANIA RADIO
Dëgjo live TOP GOLD RADIO
Dëgjo live MY MUSIC RADIO
Voto në THE TOP LIST
Love & Sex

Kur gjërat përjetohen për herë të parë dhe fotografohen!

Nuk ka asgjë më entuziaste se të bësh diçka për herë të parë. Këto momente të gjithë ju i përjetoni me fëmijët tuaj. Mënyra se si fëmijët reagojnë ndaj gjërave që na duken të zakonshme na bën të kuptojmë lumturinë e vërtetë që qëndron në gjërat e vogla.

Njihuni me disa foto të mrekullueshme të këtyre fëmijëve të fotografuar në momentin kur ata kanë përjetuar diçka për herë të parë.

Hera e parë duke provuar një limon.

Hera e parë e djalit tim që provon sheqerin.

Vajza ime për herë të parë duke parë oqeanin.

Hera e parë e djalit tim duke parë dëborë.

Hera e parë e vajzës sime duke ngrënë domate.

Hera e parë e birit tim duke ngrënë karota/Mendoj se ai mund të jetë një meme.

Djali im duke luajtur në shi për herë të parë.

 

Vajza ime e porsalindur takon për herë të parë qenin e saj.

Bebi im duke buzëqeshur për herë të parë.

Rikujtojmë, se çdo vit, rreth 60,000 fëmijë adoptohen nga familjet amerikane. Kjo do të thotë që 1 në 50 fëmijë që janë në pritje të birësimit gjejnë një familje të dashur dhe mbështetëse. Të kesh një familje që të mbështet në çdo moment të jetës tënde është një dhuratë.

Madje, disa baballarë mund t’i bëjnë të gjitha vetëm për hir të lumturisë së fëmijëve. Ata i japin përparësi lumturisë së tyre mbi gjithçka tjetër edhe nëse kjo do të thotë që ata të largohen nga zona e tyre e rehatisë.