Design

Llogaritë e Instagramit që duhet të ndiqni për ide mbi dizajnin e brendshëm të shtëpisë suaj!

Nga rinovimet tek rikuperimet zbuloni llogaritë më të mira të Instagram-it të fokusuara në dizajn.

Studio Buchanan

Ju mund të dalloni modelet e Angus dhe Charlotte Buchanan një milje larg. Në të vërtetë, shtëpia e tyre në Londër thuajse shpërtheu internetin me banjën me pllaka me ngjyrë krem dhe qilarin e saj. Pasi kanë përmirësuar aftësitë e tyre duke punuar për markat e modës së lartë, dyshja që atëherë kanë sjellë referencat e tyre eklektike për klientët rezidencialë dhe komercialë në të gjithë botën. Ndiqni për detaje nga afër të të gjitha hapësirave të tyre të veçanta, duke përfshirë shtëpinë e Charlotte dhe Philip Colbert, një mrekulli surrealiste e kompletuar, një hapësirë e garantuar për t’u kënaqur dhe befasuar. @buchanan.studio

Eagle & Hodges

Drejtoresha kreative Alex Eagle është syri i dizajnit pas disa prej pikave më të bukura përreth dhe, së bashku me bashkëpunëtoren e saj afatgjatë Sophie Hodges, është bërë shpejt dizajnerja e preferuar për It-crowd. Përshtatuni për stile të papritura si art abstrakt dhe karrige moderniste nga Pierre Jeanneret dhe, natyrisht, thekset fantastike retro në 180 Health Club , të cilat janë shpërndarë dhe rishpërndarë shumë gjerë. @eagle.hodges

Inigo

Është sikur Inigo të ketë mbledhur çdo shtëpi ëndrrash që mund të imagjinohet dhe ka hapur dyert për të parë botën. Shpejtoni për në kuzhinat më të mira të DeVol të Britanisë, kopshtet me harqe trëndafili dhe orenditë e buta të denja Beata Heuman. @inigo.house

Maksimilian Hurd

Llogaria e pasur në Instagram e dizajnerit Max Hurd është magjike. Sende dhe vepra arti të mëdha që rrjedhin nga çdo mur me ngjyrë xhevahiri, të cilat ai i ka projektuar bashkë me bashkëpunëtorin afatgjatë Benedict Foley. Ndiqeni atë. @maximilianhurd

Augusta Hoffman

Augusta Hoffman, me bazë në Nju Jork, po bëhet shpejt e preferuar për atë pamje shumë të lakmuar. Që nga fillimi i studios së saj të dizajnit në vitin 2019, Hoffman ka krijuar një klientelë që përfshin stilisten e famshme të veshjeve të nusërisë Danielle Frankel, një perfeksion luksoz. @augusta.hoffman