Dëgjo live TOP ALBANIA RADIO
Dëgjo live TOP GOLD RADIO
Dëgjo live MY MUSIC RADIO
Voto në THE TOP LIST

Pardon My French

Një emision ku si asnjëherë më parë mendimet dhe fjalët vijnë si në jetë, të pacensuruara…Mirë, ndoshta pak të censuruara. “Pardon my French” nga Jonida Alickolli dhe Kejvin Kalo, te cilët e vetmja gjë që nuk dinë të bëjnë është të flasin frëngjisht!

Nuk do të mungojnë të ftuarit në studio, diskutimet mbi tema të ndryshme në mënyrën më të ‘zhveshur’, quiz-e dhe lojra ku do të shpallen fitues si dhe muzikën më bukur të momentit.

E mërkurë 18:00 - 20:00

Hosts & DJs