Film & Tv

“Squid Game” pritet të dominojë në kostumet e Halloween-it, ja si të rikrijoni personazhet e serialit të famshëm!

Nëse personazhet nga seriali “Squid Game” në Netflix nuk dominojnë kostumet e Halloween këtë vit, do të jetë me të vërtet e çuditshme.

Për ata që nuk e kanë parë, seriali me nëntë seri, i cili është shkruar dhe drejtuar nga Hwang Dong-hyuk, ka të bëjë me një lojë mbijetese vdekjeprurëse, e cila regjistron qytetarët më të dëshpëruar dhe të ngarkuar me borxhe të Seulit, duke i joshur ata me një shumë të madhe parash.

Sidoqoftë, shpejt bëhet e qartë se kjo është larg lojërave të fëmijëve kur pjesëmarrësit kuptojnë se ata kanë vënë jetën e tyre në rrezik, me një humbje që rezulton në vdekje të menjëhershme  dhe brutale.

Por, nga ky serial ju mund të nxirrni më të mirën dhe për festën e Halloweenit veshja juaj mund të bazohet në këtë serial.

Disa personazhe që mund t’i rikrijoni ua sjellim më poshtë:

https://www.tiktok.com/@makeupbysibelx/video/7015635988311526662?sender_device=pc&sender_web_id=6964462413182436869&is_from_webapp=v1&is_copy_url=0

https://www.tiktok.com/@lisa.bpro/video/7016726587009748230?sender_device=pc&sender_web_id=6964462413182436869&is_from_webapp=v1&is_copy_url=0

Squid Game është bërë seria më e popullarizuar i Netflix ndonjëherë, duke tërhequr 111 milionë shikues që nga debutimi  më pak se katër javë më parë,