Dëgjo live TOP ALBANIA RADIO
Dëgjo live TOP GOLD RADIO
Dëgjo live MY MUSIC RADIO
Voto në THE TOP LIST
Celebrities Gossip

“Ti je aq sa ndihesh”, Mbretëresha Elizabeth refuzon të plaket…

Mbretëresha Elizabeth refuzoi çmimin e rrallë me shumë mirësjellje dhe vendosmëri njëkohësisht, pasi besonte se nuk i plotësonte të gjitha kushtet e nevojshme. Bëhet fjalë për çmimin “The Oldie of the Year”, dhe 95-vjeçarja e refuzoi atë me argumentin se secili është aq sa ndihet.

Queen Elizabeth II

Autori Gyles Brandreth, kryetari i çmimeve, i shkruajti sekretarit të saj privat, Edward Young, për ta pyetur nëse Elizabeth do e pranonte këtë çmim. Por, në një letër të botuar në numrin e nëntorit të revistës, ndihmësi i sekretarit të saj privat, Tom Laing-Baker, është shprehur si më poshtë.

Madhëria e saj beson se ti je aq i vjetër në moshë sa ndihesh, ndaj dhe Elizabeth nuk mendon se i plotëson të gjitha kushtet për të qenë në gjendje të pranojë çmimin dhe ajo shpreson se do të gjendet një marrës më i denjë.

Ndërsa “Platinum Jubilee” i vitit të ardhshëm sa vjen e po afrohet, Mbretëresha ka qenë në formë të shkëlqyer muajt e fundit, duke takuar udhëheqësit botërorë, duke marrë pjesë në gara dhe duke sfiduar moshën në çdo formë të mundshme. Edhe pse ajo është vënë re dy herë të ecë me ndihmën e një shkopi mbështetës gjatë kohëve të fundit, duket se Mbretëresha refuzon ta pranojë plakjen dhe rritjen e moshës, dhe ndihet sikur nuk e meriton këtë çmim.

Queen Elizabeth II has been seen using a walking stick