Lifestyle Love & Sex

10 vendet ideale ku mund të bëni seks gjatë këtyre ditëve përvëluese!

Ka shumë, vërtet shumë gjëra pse duhet ta duash verën. Kafja e ftohtë, darkat jashtë në kohë të freskët, plazhi, por jo më pak se lista e vendeve ku mund të bësh seks në natyrë. Kur moti është i nxehtë dhe hormonet janë të gjitha lart, ja ku janë 10 vende për ta provuar kënaqësinë edhe jashtë shtëpisë:

1. Në një çati a në tarracë pallati, nën yje. Zhurma e zbehtë e trafikut, boritë e makinave do të jenë si një kolonë e largët.

2. Në një varkë! Lëreni oshtimën e oqeanit të vendosë ritmin tuaj.

3. Në një çadër, në pyll. Vetëm sigurohuni që ta keni lyer trupin me krem. Mushkonjat pickojnë në zona delikate.

4. Në një shkëmb të madh. Është shumë nxehtë.

5. Në një rrugicë të errët, në një qytet të vogël.

6. Në një batanije, në plazh.

7. Mbi rërën e lagur, në një gji të veçantë.

8. Nën një ujëvarë ose në vende tropikale.

9. Në një shtëpi të vetmuar në pyll. Zhurma e vetme është ajo e gjetheve të pemëve nga era.

10. Në një zonë të fshehtë gjatë një udhëtimi. Por për të qenë të sigurt, ruani rastin kur jeni në qoshen e një autostrade me vetëm një korsi.

Ndërkaq, vera mund të jetë absolutisht më e keqja për të bërë seks. Është nxehtë, mes trupave krijohet një ndjesi ngjitëse dhe prekja me dikë njeri tjetër mund të duket ideja më e keqe. Por nëse jeni humor për të kryer marrëdhënie apo nuk po i rezistoni dot tundimit me pak kreativitet, ka shumë pozicione seksi për verën që minimizojnë kontaktin trupor. Nëse nuk keni një pishinë private, njihuni me disa pozicione të thjeshta seksi për këto ditë të nxehta vere, sepse po ju flasim sinqerisht, kush mund të bëjë akrobaci në këtë vapë?