Botë e Çuditshme

36 copa kokoshka në një minutë, burri nga Idaho hyn në librin e rekordeve Guinness!

Një burrë nga Idaho rrëmbeu nga ajri 36 copa kokoshka ndërsa nxirrte ushqimin nga soba për të thyer një rekord botëror Guinness. David Rush, i cili ka thyer më shumë se 250 Rekorde Botërore Guinness për të promovuar edukimin STEM, hodhi kokoshka në një tigan në sobën e tij dhe përdori duart për të kapur copa që dilnin nga ajri dhe për t’i vendosur ato në një tigan të mbajtur nga djali i tij 4-vjeçar.

Rush arriti të kapte 36 copa në 1 minutë, duke fituar me sukses rekordin për më shumë kokoshka të kapura në të dyja duart në 1 minutë.