@ The Movies

Për kinema-dashësit vjen një program i cili sjell kinemanë në 360 gradë. Filmat e rinj, ngjarjet e fundit nga protagonistët tuaj të preferuar, recensionet e filmave, shoqëruar nga kolonat zanore të paharrueshme që zgjojnë kujtime rrënqethëse.

Quiz-e për të fituar bileta, të ftuar në studio nga bota e artit të 7-të si dhe ndërveprim me shikuesit e filmave në kohë reale. Bota e magjishme e kinematografisë në një program të dedikuar në Top Albania Radio nga Edi Hallaçi dhe Edea Demaliaj.

Çdo të premte, 14:00 - 15:00

Hosts & DJs

The Marsh King’s Daughter
Një grua kërkon hakmarrje ndaj burrit që rrëmbeu nënën e saj.
Wish
Dëshira do të ndjekë një vajzë të re me emrin Asha, e cila dëshiron një yll dhe merr një përgjigje më të drejtpërdrejtë nga sa kishte kërkuar kur një yll problematik zbret nga qielli për t'u bashkuar me të.
The Kill Room
Një vrasës me pagesë, shefi i tij, një tregtare arti dhe një skemë pastrimi parash që e kthen aksidentalisht vrasësin në një artist brenda natës, që e detyron atë të luajë botën e artit kundër botës së krimit.
Napoleon
Një epikë që detajon ngritjen dhe rënien e perandorit francez Napoleon Bonaparte dhe udhëtimin e tij të pamëshirshëm drejt pushtetit përmes prizmit të marrëdhënies së tij me gruan e tij, Josephine.
The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes
Historia e Coriolanus Snow, vite përpara se ai të bëhej Presidenti tiranik i Panem. Ai është i pashëm dhe simpatik, dhe megjithëse familja Snow ka kaluar në kohë të vështira, Coriolanus sheh një shans për një ndryshim në fatin e tij kur ai zgjidhet të jetë një mentor për Lojërat e 10-ta të Urisë, vetëm për t'i dhënë fund ngazëllimit të tij kur ai caktohet për të mentoruar i një vajzë të quajtur Lucy Grey Baird nga Distrikti 12 i varfër.
The Marvels
Carol Danvers i ngatërron fuqitë e saj me ato të Kamala Khan dhe Monica Rambeau, duke i detyruar ato të punojnë së bashku për të shpëtuar universin.
Killers of the Flower Moon
Kur nafta zbulohet në Oklahoma të viteve 1920 nën tokën Osage Nation, njerëzit Osage vriten një nga një - derisa FBI-ja ndërhyn për të zbuluar misterin.
Trolls Band Together
Poppy zbulon se Branch dikur ishte pjesë e një grupi djemsh, BroZone, me vëllezërit e tij: Floyd, John Dory, Spruce dhe Clay. Por kur Floyd rrëmbehet, Branch dhe Poppy nisin një udhëtim për të ribashkuar vëllezërit e tjerë dhe për të shpëtuar Floyd.
Five Nights at Freddy’s
Në kuadër të dashurisë
Historia e një çifti të martuar prej vitesh që vendosin t’i japin fund lidhjes së tyre pa kuptuar implikimet e familjeve të tyre në këtë ndarje. Vendimi për t’u ndarë do i bëjë ata të njohin kufijtë e njërit-tjetrit dhe të njerzve të tyre të dashur në situata plot humor dhe dashuri. Sepse kur dashuria është akoma aty, asgjë nuk është e pamundur.