Celebrities Film & Tv

Brian Cox nuk e ka pranuar rolin në “Game of Thrones” dhe “Harry Potter” për një arsye shumë të fortë!

Brian Cox po shikon prapa në rolet që mund të ketë luajtur. Kujtimet e aktorit 75-vjeçar, “Putting the Rabbit in the Hat”, do të publikohen të martën. Në libër, Cox shikon rolet që ai refuzoi ose i humbi gjatë karrierës së tij të shquar. Në një fragment të kujtimeve të ardhshme, të publikuar nga GQ, Cox  ka thënë se ai refuzoi një rol të hershëm në “Game of Thrones” të HBO për shkak të pagës.

Më pyesin shpesh nëse më ofruan një rol në “Game of Thrones” arsyeja është se çdo sulmues tjetër ishte dhe përgjigja është, po, unë supozohej të isha një mbret i quajtur Robert Baratheon, i cili me sa duket vdiq kur u godit. nga një derr në sezonin e parë. Unë di shumë pak për “Game of Thrones”, kështu që nuk mund t’ju them nëse ai ishte apo jo një personazh i rëndësishëm dhe nuk do ta kërkoj në google vetëm në rast se ishte, sepse e refuzova. Pse? Epo, “Game of Thrones” vazhdoi të ishte një sukses i madh dhe të gjithë të përfshirët fituan një pasuri absolute, sigurisht. Por kur u ofruan fillimisht, paratë nuk ishin aq të mira, duhet ta themi këtë.

Të paktën kështu u shpreh ylli i “Succession”. duke vënë në dukje se personazhi i tij duke u vrarë herët do të thoshte gjithashtu se ai nuk do të shihte një rritje rroge pasi shfaqja u rrit në sukses gjatë sezoneve të shumta.

Mark Addy përfundoi duke portretizuar personazhin. Në fragmentin e kujtimeve të GQ, Cox flet gjithashtu për paraqitjen e mundshme në serinë e filmave të “Harry Potter”, duke vënë në dukje se ai ndjeu që kasti do të kishte portretizuar Mad-Eye Moody. Roli përfundimisht i shkoi Brendan Gleeson

“Harry Potter”. Ky është një tjetër serial për të cilin më pyesin. Unë mendoj se dikush kishte një kryq të ndezur që unë të mos isha në Harry Potter, sepse të gjithë shokët e mi ishin në të.

Aktori thotë gjithashtu se ai refuzoi rolin e Guvernatorit Swann në “Pirates of the Caribbean”, përpara se të ndante rolin e tij. me Johnny Depp, të cilin ai e quajti të mbingarkuar dhe të mbivlerësuar.