Celebrities Fashion Showbiz

Burra që veshin fustane! Këta janë meshkujt e showbiz-it që guxojnë me outfit-in e tyre…

Fustane, fustane dhe më shumë meshkuj që veshin fustane. Nga fustanet te fundet, të shumtë janë meshkujt që përgjatë dekadave kanë ngritur zgjedhjet e tyre të modës duke shtuar këto veshje stereotipike femërore në përzgjedhjet e tyre.

Duke e bërë këtë, ata janë rebeluar kundër standardeve kulturore në lidhje me pritshmëritë gjinore, duke qenë të gjitha të vërteta me veten dhe stilin e tyre. Ndërsa bota evoluon në mënyrë progresive për sa i përket pranimit të ideve dhe stileve të jetesës jokonformuese, fustanet lëkundëse të meshkujve janë bërë më të zakonshme për median kohët e fundit.

Aq sa një burrë që vesh një fustan është një deklaratë në vetvete, gjë që nuk duhet të jetë gjithsesi, mund të ketë një rëndësi më të thellë për disa. Mirëpo le të shqyrtojmë se cilët janë këta burra që kanë guxuar të sfidojnë rregullat e pashkruara dhe të habisin me zgjedhjet që bëjnë në veshjet e tyre.

Harry Styles

Billy Porter

Sam Smith

Pete Davidson

Jaden Smith

Vin Diesel

Brad Pitt

Lil Nas X