Celebrities Gossip Showbiz

Dalin në dritë detaje të reja nga seanca gjyqësore e Shakira-s dhe Gerard Pique!

Shakira dhe ish-partneri i saj, Gerard Pique shkuan këtë të enjte në gjykatën e L’Hospitalet de Llobregat, në Barcelonë, për të rënë dakord për marrëveshjen për bashkëjetesën me të dy fëmijët e tyre: Sashën dhe Milanin. Ish-çifti në çdo moment i është shmangur njëri-tjetrit, kanë hyrë në vende të ndryshme dhe nuk janë parë ballë për ballë. Madje ata dolën para gjyqtarit veçmas. Seanca zgjati mezi 15 minuta, pas së cilës të dy u larguan nga dyer të ndryshme. Këngëtarja kolumbiane mbërriti e veshur elegante me syze të errëta dhe një veshje të errët, ndërsa Pique me veshje casual dhe kapele.

Clara Chia, partnerja aktuale e ish-futbollistit të Barcelonës konsiderohet si shkaktare e ndarjes, pasi ajo filloi të shfaqej publikisht me Pique në mes të ndarjes me Shakira dhe në kohën kur negociohej një marrëveshje, që nga Shakira. zgjodhi të merrte fëmijët e saj për të jetuar në Miami, gjë që do të ndodhë në fillim të vitit 2023. Edhe pse dihet pak për kushtet e marrëveshjes, pasi ajo është e koduar për të shmangur problemet. Megjithatë, në dalje të gjykatës, avokati i Piques, Ramon Tamborero, sqaroi nëse është e vërtetë që marrëveshja përmban një klauzolë “anti Clara Chia”, që supozohet se e ka kërkuar Shakira në mënyrë që 23-vjeçarja të mos mund të jetonte me fëmijët e saj.

Është absolutisht e rreme, absolutisht e rreme. Të dy do të mund t’i shohin fëmijët me partnerët e tyre të ardhshëm pa asnjë problem. Është një informacion që ka qarkulluar dhe nuk përputhet me realitetin.

Gjithashtu ka tejkaluar që Pique do të mund të shohë Milanin dhe Sashën 10 ditë në muaj. Këtu përfshihet një pjesë e madhe e periudhave të pushimeve të të vegjëlve, duke kompensuar mungesën e kontaktit të përditshëm me fëmijët, siç ndodh aktualisht në Barcelonë. Megjithatë, ajo nuk pranoi të zbulojë nëse Pique do të jetë në gjendje të ndryshojë vendbanimin, gjithashtu në Miami për të qenë më afër fëmijëve të tij, “për konfidencialitet”.