Celebrities Film & Tv Magazine Showbiz

“Dua të dal nga dera e kuqe”/ Jetmiri kërkon të lërë shtëpinë e BBV!

Ditën e djeshme Jetmiri ka deklaruar se do të largohet nga shtëpia e Big Brother Vip dhe kjo për shkak të kërcënimt që Egla supozohet që i ka bërë atij, duke i thënë se do “shkul dhëmbët”. Komentet e opinionistëve e revoltuan Jemtirn, i cili dhe kërkoi që të dilte nga dera e kuqe. Ai pretendon se i janë shkelur të drejtat nga Egla.

Arbër Hajdari: Unë bie totalisht dakord me Jetmirin kur ka thënë që nuk është program edukativ. Edhe sezoni ne kaluar unë djretoja krtikat e mija, ai thoshte që Enver Hoxha ka vdekur. Po jam darkord që ky është një reality-show, ku çdo banor aty ka të drejtën e fjalës dhe ëhstë publiku që i gjykon me vota. Nëse ka një revoltë brenda shtëpisë, atëherë më jepni kohë deri të shtunë t’u them të jgithë banorëve se çfarë ofendimesh kanë bërë. Të gjithë kanë kohë t’i tregojnë publiku kush janë, çfarë përfaqësojnë. Ka një mugesë koherente të Jetmirit që dikur thoshte nu kështë program edukativ dhe tani thostë që e shohin dhe fmëijët. Jetmir ke kohën dhe mudnësinë që të tregosh se personi përballë teje nuk është korrekt. Nga kjo studio, sa herë që ka pasur diçka që nuk është në rregull, ka marrë kritika dhe këshilla nga kjo studio.

Jetmiri: Dua të them që vërtet nuk jetojmë në komunizëm dhe jemi të lirë, por liria ka limitet e saj. Në momenti nqë ajo shkelet në mënyrë të herëpashershme, nuk do të thotë që unë e kam saktë dhe Egla gabim, por më ëshët dashur të bëj cirk që të tregoj këtë. Më është dashur të bullizoj, të ofendoj. A mund të dal nga dera e kuqe?