Bota Gossip

Elon Musk nën akuzë për ngacmim seksual!

Elon Musk do të ishte akuzuar për ngacmim seksual. Kështu raporton “Business Insider”, sipas të cilit akuza është formuluar nga një ish-punonjëse e SpaceX, një kompani e hapësirës ajrore e themeluar nga miliarderi amerikan. Sipas shkrimit, në vitin 2016 Musk i tregoi organet gjenital një gruaje dhe i propozoi të kryente marrëdhënie.

Dy vjet më pas Space X dyshohet se i ka paguar ish-punonjëses 250,000 dollarë për të zgjidhur mosmarrëveshjen jashtë gjykatës. Musk i hodhi poshtë menjëherë akuzat, duke e cilësuar artikullin si “të motivuar politikisht”. Miliarderi i teknologjisë specifikoi se:

Nëse do të isha i prirur ndaj ngacmimeve seksuale, vështirë se do të dilte në dritë për herë të parë sot, në mbi 30 vite karrierë.

Rikujtojmë, se Musk njoftoi së fundmi se oferta e tij prej 44 miliard dollarësh për blerjen e rrjetit social Twitter, nuk do të finalizohet nëse nuk vërtetohet se llogaritë fiktive përbëjnë 5% të llogarive totale në platformë.

Oferta ime u bë duke besuar se shifrat e Twitter-it ishin të sakta. Një ditë më parë, shefi ekzekutiv i Twitter-it refuzoi të tregojë me fakte se nën pesë për qind e llogarive, janë fiktive. Kjo marrëveshje nuk mund të finalizohet nëse ai nuk e fakton një gjë të tillë.

Para disa ditësh CEO i Tesla-s dhe SpaceX, ka postuar në profilin e tij në Twitter disa postime mjaft shqetësuese. Edhe pse miliarderi njihet për sensin e tij të humorit, sidomos për sa i përket postimeve të tij në Twitter, këtë radhë ndjekësit e tij janë shqetësuar teksa Musk ka shkruar:

Nëse unë vdes në rrethana misterioze, ishte kënaqësi që u njohëm.