Horoskopi mujor • Dashi

Është një muaj veprimi i qëllimshëm, Dashi. Më 1 Prill, Merkuri në shenjën tuaj fillon retrograde dhe ju inkurajon ta merrni me lehtësi. Me një pauzë dalluese, do të gjeni mënyra të reja për të komunikuar në mënyrë autentike. Afërdita hyn në Dash dhe fuqizon shtëpinë tuaj të parë të vetë-aktualizimit në të katërtin, duke ju ftuar të shpreheni plotësisht. Ju mund të ndryshoni pamjen ose atmosferën tuaj në një farë mënyre!

Një eklips i Dashit aktivizon qiellin më 8 Prill dhe fillon një transformim të këndvështrimit tuaj. Ju po evoluoni dhe brenda kësaj keni aftësinë për të shfrytëzuar një ndjenjë më të fortë fuqie. Meqenëse ky eklips është tek Dashi, ju jeni ylli i shfaqjes!

Energjia zhvendoset plotësisht kur dielli hyn në Demin produktiv në datën nëntëmbëdhjetë dhe vendoset në shtëpinë tuaj të dytë të krijimit të pasurisë dhe talentit. Ekziston një dëshirë për të ndërtuar jetën tuaj dhe për të përdorur aftësitë tuaja. Jeni thirrur për të menaxhuar burimet kur hëna e plotë e Akrepit ndriçon shtëpinë tuaj të tetë të parave më 23 prill. Lëreni gjithçka që nuk i besoni më.

Ndërsa stacionet e Mërkurit drejtojnë në datën njëzet e pestë, ju po ndiheni të rivendosur besimin. Afërdita hyn në Dem më 29 Prill dhe bashkohet me diellin në shtëpinë tuaj të dytë të pasurisë dhe vetëvlerësimit. Afërdita do të lartësojë mentalitetin tuaj për paratë dhe do t’ju japë një nxitje të besimit ndërsa krijoni trashëgiminë tuaj. Merrni kohën tuaj dhe fokusohuni te cilësia mbi sasinë për rezultate më të mira! Marsi hyn në shenjën tuaj dhe ushqen pasionin tuaj në të tridhjetën. Do të rriteni me një shpejtësi të përshpejtuar duke ndërprerë lidhjet me versionet e vjetruara të vetes.

Fat të mirë këtë muaj, Dashi!

Ditët me fat gjatë muajit: 4, 8, 30
Ditët sfiduese: 1, 15, 22

Dashuria

Ju nuk jeni 100 për qind në lojën tuaj kur Mërkuri shkon retrograde më 1 Prill, Dashi, kështu që DM dhe mesazhet me siguri nuk do të jenë shumë efektive gjatë tre javëve të ardhshme. Flirtimi personal do të ketë një rezultat shumë më të mirë sepse është më e vështirë të ndodhin keqkuptime.

Në të katërtën, shenja juaj e zjarrtë fillon të presë Venusin romantik, duke ju dhënë besim të rinovuar dhe një mall për eksitim. Ju pëlqen shumë të keni përvoja të reja tani, kështu që nëse jeni përgjegjës për planifikimin e një takimi ose takimi të parë, bëjeni atë të paharrueshëm. Natyra juaj argëtuese dhe e paparashikueshme është një magnet për Binjakët dhe Akrepat kuriozë.

Planeti juaj i pasionuar në shtëpi, Marsi, kalon në shenjën tuaj jashtëzakonisht të sigurt më 30 prill, kështu që nuk jeni të trembur për atë që dëshironi. Ju keni një dëshirë seksuale më të lartë se shumë shenja të tjera, të cilat ju e pranoni me krenari. Nuk duhet të ketë shumë lidhje emocionale që ju t’i thoni po një të huaji të nxehtë.

Seksi

Vapa është në këtë muaj, Dashi! Gjërat nisin me Mërkurin që është retrogradues në shenjën tuaj së bashku me Venusin dashuror, ndaj tregohuni të butë në komunikimin e ndjenjave dhe nevojave tuaja, përndryshe të dashuruarit tuaj mund të përfundojnë me ndjenja të lënduara. Impulsiviteti juaj me zemër të egër është pjesë e sharmit tuaj, por ngadalësimi do të ndihmojë në shmangien e keqkomunikimeve në dashuri. Lejoni hapësirë shtesë për emocionet tuaja nën eklipsin diellor në shenjën tuaj më 8 Prill, pasi po kaloni disa shpërthime të thella të shërimit të zemrës dhe rritjes personale. Në kohën kur përfundon sezoni i eklipsit, ju mund të ndiheni si një person tjetër dhe marrëdhëniet tuaja duhet të përshtaten në përputhje me rrethanat.

Hëna e plotë më 23 prill është e ngarkuar emocionalisht, prandaj jini të vetëdijshëm për shkaktarët tuaj dhe të gatshëm të përballeni me atë që qëndron nën sipërfaqen e marrëdhënieve dhe dëshirave tuaja. Muaji përfundon me sundimtarin tuaj pasionant kozmik Marsi që hyn në shenjën tuaj, duke rritur epshin tuaj në lartësi të reja dhe duke ju dhënë epshin e nevojshëm për të shprehur mendimin tuaj në marrëdhënie dhe për të bërë lëvizje drejt dëshirave tuaja më të epshme.

Karriera

Këtë muaj, ndryshime të mëdha janë përpara.

Mërkuri në Dash shkon retrograde më 1 Prill, dhe ka një eklips diellor në Dashi më 8 Prill. Tani jeta juaj do të ndryshojë. Ky ka të ngjarë të jetë një ndryshim që keni kërkuar, pritur dhe shpresuar. Megjithëse mund të mos shfaqet saktësisht në mënyrën se si e keni imagjinuar, mund të çojë në atë që kërkoni në një karrierë dhe më shumë.

Në datën e njëzetë, Jupiteri bashkohet me Uranin në Demi. Dashi, mund të ketë një ndryshim në pamjen tuaj financiare. Ju mund të merrni një nxitje kur paratë rrjedhin nga një kontroll komisioni, shlyerjeje ose rimbursimi. Përdorini këto para me mençuri dhe do të vijnë më shumë.

Ka një hënë të plotë në Akrep më 23 prill, dhe Mërkuri fillon të ecë përpara dy ditë më vonë. Dashi, tani mund të vazhdoni me disa plane investimi. Paratë mund të duhen disa ditë për t’u pastruar ndërsa Mërkuri ecën ngadalë përpara, por së shpejti do të jeni gati për të shkuar.

Në datën e tridhjetë, Marsi hyn në shenjën e Dashit, ku do të qëndrojë deri më 8 qershor. Me Marsin në shenjën tuaj, ju keni leje të shprehur nga Universi për të goditur gazin dhe për të ecur përpara me shpejtësi. Merrni masa për një punë të re ose mundësi biznesi sa më shpejt të jetë e mundur.

Shëndeti

Do të jeni plot energji me diellin në shenjën tuaj deri më 19 prill duke rritur vitalitetin tuaj dhe duke forcuar sistemin tuaj imunitar. Kjo është një kohë e shkëlqyer për shëndetin dhe mirëqenien tuaj, sepse Venusi bukurosh do të jetë gjithashtu në këtë sektor duke filluar nga data e katërt, duke ju inkurajuar të shijoni pak përkëdheljen dhe kujdesin për veten. Kombinimi i ushqimit të mirë, ushtrimeve të forta dhe masazheve ose trajtimeve spa mund të ndryshojë lojën.

E megjithatë, me Merkurin retrograd nga 1 prilli deri më 25 prill, mund të ketë një ose dy çështje ose sëmundje të vogla që kërkojnë vëmendje. Nëse po, Dashi, kjo është koha për t’i zgjidhur ato.