Horoskopi mujor • Binjaket

Muaji fillon me lëshimin, Binjakët, ndërsa dielli në Demi ndriçon dritën e tij në shtëpinë tuaj të dymbëdhjetë të përfundimeve dhe emocioneve. Është e rëndësishme të lini hapësirë për fillime të reja në jetën tuaj. Hëna e re në Dem më 7 maj ju fton të përqafoni praktikat shpirtërore në mënyrë që të rriteni. Kërkoni të bazoni veten për të ndërtuar një themel të qëndrueshëm për manifestim.

Mërkuri hyn në Dem në datën e pesëmbëdhjetë për t’ju ndihmuar të komunikoni ndjenjat tuaja më të thella dhe të reflektoni për të kaluarën. Mos harroni se ne nuk mund ta ndryshojmë atë që tashmë ka ndodhur, por ne mund të jemi të pranishëm me emocionet tona për të filluar shërimin. Meditimi dhe pushimi mund t’ju ndihmojnë t’i çoni gjërat përpara.

Dielli hyn në shenjën tuaj dhe aktivizon shtëpinë tuaj të parë të vetvetes dhe manifestimit më 20 maj. Jeni të ftuar të përqafoni vërtetësinë tuaj. Shfaqja e personalitetit tuaj do të sjellë mundësi të reja, si dhe vëmendje pozitive. Të gjithë sytë janë te ju dhe të tjerët tërhiqen nga energjia juaj.

Hëna e plotë në Shigjetar në datën njëzet e tretë ndriçon shtëpinë tuaj të shtatë të lidhjes. Çlironi veten nga modelet toksike të marrëdhënieve dhe jini të drejtpërdrejtë. Përqendrohuni te reciprociteti. Në të njëjtën ditë, Venusi magnetik hyn në shenjën tuaj dhe fuqitë tuaja tërheqëse janë ngritur. Pasi të vendosni se çfarë dëshironi, manifestimet tuaja materializohen.

Jupiteri hyn në shenjën tuaj më 25 maj për t’ju ndihmuar të zgjeroheni. Mundësitë dhe shtigjet ndriçuese ju hapen kur kultivoni guximin për të provuar gjëra të reja. Ky është një cikël i ri njëvjeçar që ju lejon të filloni ndryshime pozitive dhe të hyni në fuqinë tuaj personale.

Fat i mirë këtë muaj, Binjakë!

Ditët me fat gjatë muajit: 20, 23, 25
Ditët sfiduese: 2, 15, 29

Dashuria

Më 2 maj, Plutoni shkon retrograde ndërsa është në shenjën e afërt të ajrit Ujori, duke ju dhënë kohë të mendoni logjikisht për jetën tuaj të dashurisë. Nëse nuk ka ndodhur ashtu siç i prisnit nuk është vonë për të bërë ndryshime. Filloni me diçka të vogël dhe të bëni rrugën tuaj drejt më të madhe.

Udhëheqësi juaj i teknologjisë së madhe Merkuri nga Dashi i shpejtë për Demin e durueshëm në datën e pesëmbëdhjetë, gjë që ju ndihmon të jeni pak më të durueshëm kur prisni përgjigjet e takimeve dhe mediave sociale. Po, mesazhet që lihen të palexuara mund të zhgënjyese, por ndoshta ka një arsye të mirë për këtë. Rezistoni dërgimit të një mesazhi vijues.

Më 20 maj, dielli që vërteton jetën në shtëpinë tuaj të parë të çliruar, duke ju kujtuar se nuk keni nevojë për një jetë tjetër për t’ju bërë të lumtur. Ju nuk jeni një shenjë që ndihet sikur ka nevojë për një për t’i plus ato, Binjakët! Ju mjafton ashtu siç jeni.

Seksi

Këtë muaj, çiftet duhet të përqafojnë ndershmërinë në lidhjet e tyre. Është një kohë e shkëlqyer për të ushqyer marrëdhënie të reja dhe për të qenë të sinqertë për ndjenjat tuaja. Për çiftet, është e rëndësishme të keni diskutime të hapura për të ardhmen tuaj së bashku për t’u siguruar që jeni në të njëjtën faqe. Jini të kujdesshëm me fjalët tuaja, pasi një vërejtje impulsive mund të dëmtojë partnerin tuaj.

Karriera

Këtë muaj ju jeni të ringjallur.

Më 2 maj, Plutoni në Ujor shkon në retrogradë. Binjak, kjo është një kohë e mirë për t’u kthyer pas dhe për të parë investimet tuaja, veçanërisht ato që nuk i keni parë prej kohësh. Tani ju po mbani shënime për gjërat.

Saturni në Peshqit bën një gjysmë katror me Plutonin tek Ujori në datën e gjashtë. Binjakët, mund të ketë pak zhgënjim me një agjenci qeveritare, kontroll të historisë ose rinovim licence. Agjencitë qeveritare kanë tendencë të punojnë shumë ngadalë, dhe nëse kjo është për një punë qeveritare, ajo mund të lëvizë me ritmin e kërmillit.

Ka një hënë të re në Dem më 7 maj. Është një ide e mirë të bëni një pushim nga puna dhe të përpiqeni ta vendosni veten në një skenë krejtësisht të ndryshme. Kjo do t’ju freskojë mendjen, do t’ju japë ide të reja dhe do t’ju ringjallë shpirtin.

Në datën njëzet e tretë, ka një hënë të plotë në Shigjetar dhe Venusi hyn në shenjën e Binjakëve. Fuqitë tuaja tërheqëse janë të larta dhe ju mund të sillni më shumë klientë dhe mundësi bashkëpunimi tani. Nëse zotëroni një biznes, mund të gjeni një partner biznesi ose një shitës të shkëlqyer që mund t’ju furnizojë me atë që ju nevojitet.

Shëndeti

Është koha për të përqafuar një dinamikë të shëndetshme që është e rrënjosur në lidhjen shoqërore. Bashkohuni me një klub ose grup shëndetësor për të përforcuar motivimin dhe për të mbështetur qëllimet e njëri-tjetrit. Në fund të fundit, Binjakët, shoqëria ushqen përkushtimin.

Ndërsa Afërdita në Demi bën thirrje me tundime ushqimore, ushtroni disiplinë dietike për të shmangur kënaqësinë. Luftoni shqetësimin me ushtrime të përshtatura për natyrën tuaj energjike, të tilla si vrapimi, shëtitjet e gjata ose çiklizmi, të cilat mund të ofrojnë një dalje për energjinë tuaj të pakufishme.

Mos harroni se ekuilibri është thelbësor, prandaj kënaquni me moderim, lëvizni me qëllim dhe nxitni lidhjet e komunitetit për të arritur qëllimet tuaja të shëndetit dhe për t’u ndjerë i aftë dhe përrallor në ujdi. Ndërsa dielli dhe Jupiteri i gëzuar hyjnë në shenjën tuaj përkatësisht në 20 dhe 25 maj, një trup i shëndetshëm do t’ju ndihmojë të arrini ëndrrat tuaja më të çmendura.