Horoskopi mujor • Ujori

Dëshira për kontroll mund të bëhet vetëshkatërruese këtë muaj, i dashur Ujor, pasi dielli i Virgjëreshës ndriçon shtëpinë tuaj të tetë diellore.
Kjo klimë kozmike mund të krijojë probleme nëse përpiqeni të bëni shumë në të njëjtën kohë, veçanërisht nëse e barazoni suksesin me fuqinë. Megjithëse do të jeni të etur për të treguar forcën dhe aftësitë tuaja, duhet të shmangni kënaqësinë në dinamikën konkurruese në punë. Nga ana pozitive, një mundësi për të krijuar aleanca të shëndetshme biznesi mund t’ju ndihmojë të ecni përpara, megjithëse ju dhe shokët tuaj do t’ju duhet të mbani një dialog të qartë rreth pritshmërive dhe shkëmbimeve.
Jeta juaj e dashurisë do të intensifikohet duke filluar nga Venusi që hyn në Virgjëreshë më 4 shtator. Megjithatë, atmosfera juaj do të jetë më intensive dhe e drejtpërdrejtë se zakonisht, kështu që mund të dëshironi të vlerësoni shprehjet tuaja të dashurisë bazuar në mënyrën se si po vepron partneri juaj. Marrëdhëniet e vendosura mund të përfitojnë nga mbështetja qiellore, veçanërisht kur bëhet fjalë për planifikimin për të ardhmen. Këto dridhje mund t’ju ndihmojnë gjithashtu në udhëtimin tuaj drejt fuqizimit dhe evolucionit personal, megjithëse do t’ju duhet të jeni të gatshëm të pranoni dhe të kaloni çdo model sjelljeje që ju ka penguar.
E njëzet e dyta shënon fillimin e sezonit të Peshores dhe periudhën më të plotë shpirtërore të vitit për ju. Universi do të jetë në këndin tuaj tani, duke e bërë atë një kohë të shkëlqyer për të kërkuar udhëzime dhe mbështetje kur bëhet fjalë për qëllimet tuaja personale. Ngritja e bazës suaj të njohurive duhet të bëhet gjithashtu një prioritet, sepse mendja juaj dëshiron perspektiva dhe mënyra të reja të të menduarit. Fatkeqësisht, mund ta keni të vështirë të lidheni me të tjerët në një nivel sipërfaqësor tani. Shpirti juaj kërkon vetëm kiminë dhe lidhjet më të vërteta.

Ditët me fat gjatë muajit: 7, 8, 26
Ditët sfiduese: 2, 14, 21

Dashuria

Nuk mund të luftoni tërheqjen që ndjeni për dikë kur Venusi pasionant hyn në lidhjet tuaja karmike dhe në zonën e seksualitetit më 4 shtator, dhe pse do të dëshironit?! Mirë, Ujor, ndoshta ka disa arsye logjike për të mos iu dorëzuar dëshirave tuaja tani, por ndonjëherë Universi ka ide të tjera.
Ju pëlqen që gjithçka të shkojë pa probleme kur asteroidi Pallas ndriçon shtëpinë tuaj të shpejtësisë dhe besueshmërisë në datën e gjashtë, por dashuria është një gjë e pamundur për t’u kontrolluar. A keni menduar ndonjëherë se do të përfundoni me një person të rrëmujshëm ose do të dilni me dikë që shfaqet një orë me vonesë pa telefonuar? Ndoshta jo, por atëherë, zemra do atë që do!
Besimet dhe vlerat tuaja janë nën shqyrtim kur hëna e re e Peshores lind më 25 shtator dhe ju pyet se çfarë është vërtet e rëndësishme. A mund të jeni me dikë që ka ide krejtësisht të ndryshme për botën nga ju, apo keni nevojë të keni disa vlera bazë që përputhen?

Seksi

Zakonisht ju e merrni anën seksuale të jetës mjaft lehtë, por në fillim të vjeshtës, yjet duket se ju japin një shans për të vendosur një rregull më shumë në këtë sektor të horoskopit tuaj. Nëse keni një dëshirë për të sqaruar diçka në marrëdhënie (dhe perspektivat e tyre), flisni ose dëgjoni partnerin tuaj, atëherë keni gjithë kohën që ju nevojitet për këtë – deri më 26 shtator. Rezultati do të varet kryesisht nga gatishmëria e partnerit tuaj për të ndarë (ose jo) planet tuaja, fantazitë, impulset sensuale. Nëse rezulton se jeni “në të njëjtën gjatësi vale”, atëherë të dy do të përjetoni një flakë të vërtetë të ndjesive.

Karriera

Muaji shtator sjell disa fitore të vogla.
Afërdita hyn në shenjën e Virgjëreshës më 4 shtator dhe disa nga investimet tuaja më të vogla mund të rezultojnë të jenë zgjedhje vërtet të mira. Dhe tani mund të vendosni nëse do ta zgjeroni atë pozicion apo do të vazhdoni të diversifikoni. Kjo është një kohë e mirë për t’u përqëndruar në kursimet tuaja, veçanërisht në kursimet afatgjata, ose në ndërtimin e llogarive tuaja të pensionit.
Ka një hënë të plotë në Peshqit në datën e dhjetë. Gjithashtu, Mërkuri tani është retrograde në Peshore. Gjatë dy javëve të ardhshme mund të plotësoni shumë dokumente qeveritare. Ujor, kjo mund të jetë për një licencë profesionale, licencë biznesi ose leje pune. Gjithashtu, mund të keni të bëni me një qeveri të huaj për shkak të ndonjë pune ndërkombëtare që keni bërë. Ju mund të punoni për të marrë një transfertë bankare për pagesë ose disa mostra të produkteve që shpresoni të importoni.
Ka një hënë të re në Peshore më 25 shtator. Gjatë dy javëve të ardhshme, një çështje ligjore do të sqarohet. Kjo mund të nënkuptojë që licenca juaj jepet ose ju merrni një leje për të bërë gatim ose ndonjë proces tjetër në biznesin tuaj. Është gjithashtu një kohë e mirë për të aplikuar për një kontratë qeveritare.

Shëndeti

Hëna është planeti juaj i mirëqenies, kështu që ju keni më shumë gjasa të ndikoheni nga fazat e saj mujore. Merreni me qetësi rreth 10 shtatorit, kur një hënë e plotë emocionale mund t’ju inkurajojë të hani ushqime dhe të harroni synimet tuaja shëndetësore.
Ndërsa kjo fazë hënore do të ndikojë tek ju vetëm për një ose dy ditë, mund të jetë e mjaftueshme për t’ju rrëzuar nga rruga nëse e lejoni.
Marsi i zjarrtë te Binjakët mund të jetë hiri juaj shpëtues sepse do t’ju frymëzojë të vazhdoni të lëvizni. Nëse ju pëlqejnë sportet konkurruese, atëherë regjistrohuni në një dhe përfshihuni. Do t’ju bëjë të ndiheni më mirë.