Celebrities Showbiz

Jamie Lynn Spears flet për marrëdhënien e tensionuar me të motrën, Britney Spears!

Jamie Lynn Spears ka folur së fundmi për atë që çoi në marrëdhëniet e saj të tensionuara me motrën e saj më të madhe, Britney Spears. Në lidhje me rolin e saj në kujdestarinë 13-vjeçare të Britney Spears me urdhër të gjykatës, e cila përfundoi vitin e kaluar pasi një gjykatës hoqi babain e tyre nga mbikëqyrja e financave dhe vendimeve të saj mjekësore, tha se ka një keqkuptim. Në një intervistë me Juju Chang në “Good Morning America”, Jamie Lynn u shpreh:

Kur kujdestaria u vendos, unë isha 17 vjeçe, isha gati të kisha një fëmijë. Unë nuk e kuptoja se çfarë po ndodhte dhe as nuk isha e fokusuar në atë… Unë kuptoj po aq pak për të atëherë sa edhe tani. Nuk kam qenë unë që mbikëqyrja fondet apo diçka të tillë dhe nëse kishte këtë perceptim, ky ishte një keqkuptim, por sido që të jetë unë nuk kam ndërmarrë asnjë hap për të qenë pjesë e tij.

Jamie Lynn Spears madje shkoi aq larg sa të ndihmonte Britney Spears, tani 40 vjeçe, të eksploronte opsionet për të dalë nga konservatori, tha aktorja dhe këngëtarja që u bë e famshme në shfaqjen hit të Nickelodeon, “Zoey 101” dhe tani po e promovon atë në librin e ri, “Gjërat që duhet të kisha thënë”.

Unë kam qenë gjithmonë mbështetësja më e madh e motrës sime. Kështu që, kur ajo kishte nevojë për ndihmë, unë vendosa mënyra për ta bërë këtë, u largova për t’u siguruar që ajo kishte kontaktet që i nevojiteshin për të vazhduar dhe për t’i dhënë fund kësaj kujdestarie dhe thjesht t’i jepte fund gjithë kësaj për familjen tonë. Nëse do të shkaktojë kaq shumë mosmarrëveshje, pse ta vazhdojmë atë? Unë madje fola me ekipin e saj ligjor, ekipin e saj të mëparshëm ligjor dhe kjo nuk përfundoi mirë në favorin tim. Unë bëra hapat për të ndihmuar. 

Britney Spears dëshmoi dy herë vitin e kaluar se kujdestaria ishte abuzive, duke pretenduar se ajo ishte detyruar të performonte, të përdorte kontrollin e lindjes dhe të merrte ilaçe kundër vullnetit të saj. Fituesja e Grammy-t ka fajësuar familjen e saj në postimet në Instagram për kujdestarinë që kur u ndërpre. Këngëtarja e “Baby One More Time” gjithashtu së fundmi nuk e ndjek më Jamie Lynn Spears në Instagram.