Celebrities Gossip Showbiz

Jennifer Garner jep mesazhin fuqiplotë dhe promovon bukurinë natyrale!

Jennifer Garner ka lëshuar një paralajmërim miqësor për fansat e saj që të jenë të kujdesshëm në lidhje me injektimin e ndonjë gjëje në fytyrë.

Aktorja, 50 vjeçe, është e njohur për bukurinë e saj mahnitëse natyrale dhe pamjen e përsosur dhe në një intervistë të re për Harper’s Bazaar, ka nxjerrë sekretet e saj të bukurisë. Dhe ylli i “13 Going On 30” ishte e shpejtë për të sugjeruar se trajtimet dhe mbushjet që sfidojnë moshën nuk janë rruga drejt lumturisë pasi ajo tha se njerëzit duhet të shikohen më pak në pasqyrë.

Jennifer, e cila ndan dy vajza adoleshente, Violet 16 dhe Seraphina, 13, me ish-partnerin Ben Affleck, foli për rutinën e saj të bukurisë dhe këshillat që do t’u jepte të tjerëve, duke vënë në dukje se nuk mendonte se trajtimet ekstreme ishin mënyra e duhur. Ajo shpjegoi:

Këshilla ime është të shikoheni më pak në pasqyrë dhe të jeni të kujdesshëm kur bëhet fjalë për të injektuar ndonjë gjë në fytyrën tuaj. Jini shumë, shumë të matur dhe prisni sa më shumë që të jetë e mundur për të shtuar diçka. Shikohuni në pasqyrë më pak, fiksohuni më pak dhe shikoni pjesën tjetër të botës për të parë se për çfarë mund ta përdorësh kohën tënde në vend të kësaj. Të gjithë ne shikojmë fytyrat tona më shumë se njerëzit dikur, dhe kjo nuk ju bën mirë. Jeni të fiksuar pas ndryshimeve ose si të rregulloni diçka në fytyrën tuaj.