Celebrities Gossip Showbiz

Kevin Costner është “duke kërcyer nga gëzimi” pas fitores së betejës ligjore me Christine Baumgartner!

Beteja e vazhdueshme ligjore e Kevin Costner me ish-bashkëshorten Christine Baumgartner ka qenë një temë mjaft e diskutueshme në media kohët e fundit. Edhe pse aktori ka shmangur gjithçka dhe ka refuzuar të flasë publikisht për këtë, burimet kanë zbuluar se ai po “kërcen nga gëzimi” pasi një gjykatës në Santa Barbara vendosi në favor të tij për çështjen e mbështetjes së fëmijëve.

Sipas të afërmve me situatën, Costner u gëzua pa masë kur gjykatësi e urdhëroi të paguante 63 mijë dollarë në muaj për Baumgartner në mbështetje të dy fëmijëve të tyre, në vend të 248 mijë dollarëve në muaj që ajo kërkoi fillimisht.

Baumgartner që atëherë është zhvendosur në një shtëpi prej 40 mijë dollarësh në muaj aty pranë, që ajo nuk besonte se ishte e barabartë me shtëpinë e saj të mëparshme. Në një seancë të fundit, ajo i tha gjykatësit që fëmijët e tyre kishin luks në ADN-në e tyre. Costner kundërshtoi propozimin e saj të madh për mbështetjen e fëmijëve duke pretenduar se ajo i bazoi numrat e saj në të ardhurat e tij në Yellowstone, të cilat ai tha se nuk i merr më që kur u largua nga shfaqja dhe është në një luftë me producentët për mbetjet.

Pavarësisht deklaratave të tij publike, një burim i brendshëm zbuloi se Costner privatisht po “kërcen nga gëzimi” për fitoren e tij të fundit për mbështetjen e fëmijëve.

Avokatja e divorcit e Costner, Laura Wasser, ka akuzuar Baumgartner për kërkesa “të paarsyeshme” financiare dhe sugjeroi që ajo planifikoi të jetonte nga paratë e mbështetjes së fëmijëve, pavarësisht se kishte marrë një shumë të madhe prej 1.5 milionë dollarësh, një shumë e specifikuar në kotratën e tyre paramartesore.