Celebrities Magazine Showbiz

Kylie Jenner u ofron nënave një pasqyrë të jetës private pas mirëseardhjes së djalit të saj të vogël!

Kylie Jenner ka dhënë disa detaje për mënyrën se si ajo e bëri rikuperimin e saj pas lindjes për nënat e tjera që mund të gjenden në të njëjtin udhëtim. Në një intervistë të re me “Vanity Fair Italy”, të botuar të mërkurën, nëna e dy fëmijëve tha se ka përjetuar dy herë depresionin pas lindjes, një herë pasi mirëpriti vajzën e saj tashmë 5-vjeçare Stormi dhe përsëri pasi lindi djalin Aire në shkurt 2022.

Ajo tha se këshilla e saj për nënat e reja dhe ato që përjetojnë këtë gjendje do të ishte që të mos i teprojnë gjërat dhe të jetojnë të gjitha emocionet e atij momenti në maksimum. Më tej, ajo shtoi:

Qëndroni brenda atij momenti, edhe nëse është i dhimbshëm. E di, në ato momente mendon se nuk do të kalojë kurrë, se trupi yt nuk do të jetë kurrë si më parë, se nuk do të jesh kurrë më i njëjti. Kjo nuk është e vërtetë. Hormonet, emocionet në atë fazë janë shumë, shumë më të fuqishme dhe më të mëdha se ju.

Kjo nuk është hera e parë që Jenner flet për përvojën e saj pas lindjes. Në mars të vitit 2022, pothuajse dy muaj pasi lindi djalin e saj, Jenner u tha miliona ndjekësve të saj në Instagram se është në rregull të mos jesh mirë dhe theksoi nevojën për të ndaluar presionin ndaj vetes për t’u kthyer. Depresioni pas lindjes vlerësohet të prekë më shumë se një në dhjetë gra që kanë një fëmijë, sipas Kolegjit Mbretëror të Psikiatrit. Duke u mbështetur në entuziazmin e mëmësisë, Jenner i tha “Vanity Fair Italy” këtë javë se sjellja e fëmijëve të saj në shtëpi nga spitali është një përvojë që ajo e pëlqeu.

Është ndoshta momenti më i bukur.