Celebrities Gossip

Libri i ri për familjen mbretërore do të zbulojë detaje që nuk na i priste mendja!

Një libër i ri në lidhje me familjen mbretërore është i ngarkuar me kuptim të thellë dhe do të ndryshojë plotësisht mënyrën se si lexuesit perceptojnë monarkinë. Redaktorja e Vanity Fair, Tina Brown, ka njoftuar se libri i saj i ri “The Palace Papers: Inside The House Of Windsor-The Truth And The Turmoil”, do të dalë në treg në prill.

Ai premton zbulime të fuqishme dhe do të dalë në raftet disa muaj para kujtimeve të Princit Harry dhe gjatë vitit jubilar të Mbretëreshës. Botuesi Penguin thotë se libri është një vazhdim i “The Diana Chronicles” të zonjës Brown ​​lëshuar në vitin 2007.

Titulli pretendon të tregojë historinë e vërtetë të anëtarëve të familjes mbretërore që nga vdekja e Princeshës Diana në vitin 1997 dhe është plot detaje të nuancuara dhe njohuri tërheqëse. Duket se, ky libër do të ndryshojë në mënyrë të pakthyeshme mënyrën se si lexuesit e perceptojnë dhe kuptojnë familjen mbretërore.

Buckingham Palace braces for 'powerful revelations' about royal family in ' intimate' new book - USMAIL24

Zonja Brown, e cila e krijoi librin nga vitet e saj të kërkimit dhe qasja intime tek anëtarët e familjes mbretërore, do të paraqesë kontrollin e dobësuar të Mbretëreshës në Firmë, siç pohon Penguin. Heqja dorë e Princit Harry dhe Meghan Markle nga detyrat mbretërore do të shfaqet gjithashtu në mesin e faqeve. Në Twitter dje, zonja Brown shkroi si më poshtë.

E emocionuar për të shpallur librin tim të ri, lexoni sesi monarkia u përpoq të ruhej mes titujve shpërthyes.

Gazetat e Pallatit, të quajtura “tour de force” nga Drejtori i Botimeve Ben Brusey, do të publikohen muaj para kujtimeve të Princit Harry. Kujtimet pritet të dalin në raftet vitin e ardhshëm, ndoshta rreth kohës kur Mbretëresha do të festojë Jubileun e saj historik.