Dëgjo live TOP ALBANIA RADIO
Dëgjo live TOP GOLD RADIO
Dëgjo live MY MUSIC RADIO
Voto në THE TOP LIST
Auto & Moto

Njihuni me makinat më të shitura në BE!

Sipas rezultateve të mbledhura nga “JATO Dynamics”, makina më e kërkuar në 27 vendet e BE-së gjatë muajit të kaluar ishte Peugeot 208 (18,375 makina), ndërsa në vendin e dytë është modeli nga i njëjti prodhues, crossover 2008 (17,120 makina). Në vendin e tretë është Volkswagen Golf (16,185 makina).

Midis pesë të parëve janë Toyota Yaris (15,467 makina) dhe FIAT Panda (15,400 makina). Por është gjithashtu interesante që nuk ka Volkswagen Polo midis dhjetë më të kërkuarve, i cili ishte ndër tre makinat më të mira për sa i përket shitjeve vite më parë.

Njihuni me listën ilustruese si një tregues i interesit aktual të blerësve në BE:

1. Peugeot 208, 18,375 makina

 

2. Peugeot 2008, 17,120 makina

 

3. VW Golf, 16,185 makina

4. Toyota Yaris, 15,467 makina

 

5. FIAT Panda, 15,400 makina

6. Renault Clio, 15,349 makina