Celebrities Gossip Showbiz

Për pak do hiqte dorë nga muzika, rrëfimi i Dua Lipa emocionon!

Dua Lipa thotë se pothuajse e la muzikën për t’u larguar nga ëndrrat e saj pasi u bë shënjestër e komenteve të egra në internet. Këngëtarja 26-vjeçare është bërë një nga interpretueset më të mëdha në Mbretërinë e Bashkuar që kur u shfaq në skenën muzikore në vitin 2015.

Por albumi dhe këngët mund të mos ishin publikuar kurrë nëse ajo do t’i dorëzohej frikës së saj fillestare pasi u ngacmua nga komentuesit në internet. Dua ka shpjeguar se abuzimi që pësoi u bë aq i keq sa ajo pothuajse u largua plotësisht nga bota e muzikës, por tani ndihet e sigurt, pavarësisht se çfarë komentesh i thonë asaj. Ajo tha për The Sun:

Kishte momente dyshimi, edhe pse ishte disi e padrejtë, sepse shumë nga njerëzit që i kishin dërguar ato mesazhe ose po thoshin gjëra në internet, në fakt nuk kishin qenë në një nga shfaqjet e mia. Mediat sociale janë të drejtuara nga kjo monedhë toksike se kush mund t’i bëjë njerëzit të qeshin në kurriz të të tjerëve. Tani, nëse dikush thotë diçka, nuk më shqetëson as mua.

Dua më parë diskutoi se si iu drejtua Russell Brand për mbështetje dhe këshilla kur e gjeti veten duke luftuar për t’u marrë me komentet. Ajo tha në podcast muajin e kaluar:

Isha e interesuar të filloja terapinë dhe ai erdhi me një rekomandim. Po kaloja një periudhë intensive.