Celebrities Showbiz

Angelina Jolie tregon mesazhin që “fshihet” pas librit të saj të ri!

Së fundmi, ylli i Hollywood-it, Angelina Jolie ka “hapur” zemrën dhe ka folur më shumë rreth publikimit të librit të saj të ri: ‘Know Your Rights and Claim Them: A Guide for Youth.’ Para dy ditësh, Jolie organizoi një festë për librin, i cili zbulon të drejtat e fëmijëve dhe njohuritë që të rinjtë kanë nevojë t’i dinë për të mbrojtur veten. Ndërkaq, aktorja shkroi në Instagram se:

Unë jam shumë e frymëzuar nga të rinjtë në të gjithë botën që janë në vijën e parë të luftës për të drejtat e njeriut. Nga mbrojtja e mjedisit deri te luftimi i pabarazisë dhe diskriminimit, ata po ndërhyjnë për të bërë punën që duhet të bëjnë të rriturit, por deri më tani nuk kanë arritur ta bëjnë. Dhe në kampet e refugjatëve dhe zonat e konfliktit në nivel global, fëmijët po mbajnë barrën e pasojave të atyre vendimeve të këqija. Kur fëmijët dhe të rinjtë kanë agjencinë, fuqinë dhe njohuritë për të folur, ata mund të ndryshojnë jetën e të rinjve dhe të rriturve, duke ndihmuar në arritjen e një shoqërie më të barabartë. Ky është mesazhi i librit tonë të ri. Njihni të drejtat tuaja dhe kërkojini ato.

Jolie ka qenë prej kohësh një avokate për të drejtat e njeriut, veçanërisht për gratë dhe fëmijët. Aktivizimi i saj daton në fillim të viteve 2000, kur ajo filloi të punonte në çështje të tilla si emigracioni, shëndeti dhe arsimi për të rinjtë në të gjithë botën.

Ndërkaq, rikujtojmë se së fundmi Angelina është fotografuar teksa ka dalë sërish me ish-bashkëshortin e saj, Jonny Lee Miller. Ish-çifti u fotografuan duke shijuar një darkë së bashku të hënën në Beverly Hills të Kalifornia-s. Ylli i ‘Maleficent’, e cili ende po lufton me çështjen e divorcit me Brad Pitt, ishte në makinën e Miller para se ata të largoheshin së bashku.