Celebrities Gossip Showbiz

Bella Hadid ndan të vërtetën e saj dhe na përlot të gjithëve…

Bella Hadid u shfaqi fansave një ide të shkurtër të betejës së saj me problemet e shëndetit mendor në një seri fotosh ku dukej e përlotur, të shpërndara në Instagram të martën. Supermodelja 25-vjeçare shkroi një shkrim të gjatë në përpjekje për t’u lidhur me miliona ndjekësit e saj në mediat sociale, pasi lavdëroi Willow Smith për diskutimin publik të shëndetit të saj mendor në platformat e saj.

Honest: Bella Hadid gave fans just a glimpse into her battle with mental health issues in a series of tearful selfies shared to Instagram on Tuesday

Bella, vajza më e vogël e ish-yllit të “Real Housewives of Beverly Hills”, Yolanda Hadid, vuri në dukje se media sociale nuk është reale teksa ndau nëntë foto me sy të përlotur për fansat e saj. Bella e etiketoi Willow në mbishkrim.

Të dua ty dhe fjalët e tua. Më bëri të ndihem pak më pak e vetmuar dhe kjo është arsyeja pse do të doja ta postoja këtë.

Candid: The 25-year-old supermodel wrote a lengthy caption in attempts to relate to her millions of social media followers after praising Willow Smith for publicly discussing her own mental health on her platforms

Ndonjëherë gjithçka që duhet të dëgjoni është se nuk jeni vetëm. Të dua, të shoh dhe të dëgjoj. Ndihma ndaja vetes dhe sëmundja mendore/çekuilibri kimik nuk është linear dhe është pothuajse si një slitë me pengesa të rrjedhshme… ka uljet dhe ngritjet e veta.

'Sometimes all you’ve gotta hear is that you’re not alone. So from me to you, you’re not alone,' she wrote. 'I love you, I see you, and I hear you. Self help and mental illness/chemical imbalance is not linear and it is almost like a flowing rollercoaster of obstacles… it has its ups and downs , and side to sides'

Por unë dua që ju ta dini, ka gjithmonë dritë në fund të tunelit, dhe slita rrotulluese gjithmonë ndalon plotësisht në një moment.
(Gjithmonë ka vend që ajo të rifillojë, por për mua ka qenë mirë të dija se edhe nëse janë disa ditë, javë ose muaj, ajo bëhet më mirë, në një farë mase, qoftë edhe për një moment.)

Tough time: Bella showed just a glimpse of what she was going through in the catalog of images shared to Instagram

Më mori shumë kohë për ta kuptuar këtë në mendjen time, por kam pasur mjaft dështime për ta ditur këtë: nëse punoni mjaftueshëm me veten tuaj, duke kaluar kohë vetëm për të kuptuar traumat tuaja, shkaktarët, gëzimet, dhe rutinë, ju gjithmonë do të jeni në gjendje të kuptoni ose të mësoni më shumë për dhimbjen tuaj dhe si ta trajtoni atë.

'It took me a long time to get that in my mind , but I've had enough breakdowns and burnouts to know this: if you work hard enough on yourself, spending time alone to understand your traumas , triggers, joys, and routine, you will always be able to understand or learn more about your own pain and how to handle it'

Kjo është gjithçka që mund të kërkoni nga vetja. Nuk jam e sigurt pse, por është gjithnjë e më e vështirë të mos ndaj të vërtetën time këtu. Faleminderit që më patë dhe faleminderit që më dëgjuat. Unë ju dua.