Design Food & Drink Lifestyle

Coca-Cola ndryshon dizajnet në kanaçe!

Kompania më e madhe në botë e pijeve freskuese Coca Cola po zbulon një pamje të re për produktet me shije këtë muaj dhe ka një varietet të ri që vjen pas disa javësh. Është pjesë e fokusit të ripërtërirë të kompanisë në markën e saj Coke, pasi ajo hedh produktet e veçanta dhe përpiqet të nxisë blerjet për pijet e saj kryesore.

Në Shtetet e Bashkuara, versionet e reja të kanaçeve dhe shisheve Cherry Coke janë ngjyrë të purpurt, me logon e bardhë të Coca-Cola të vendosur në versionin e rregullt dhe një logo të zezë të Coca-Cola në versionin Zero Sugar. Kanaçet dhe shishet e reja të Vaniljes janë në ngjyrë kremi dhe paketimi i ri i shijes së vaniljes Cherry është një përzierje e të dyjave. Coka Cola me zero kafeinë si dhe Coka Cola me zero kafeinë dhe pa sheqer kanë gjithashtu pamje të reja, duke iu përmbajtur këtyre modeleve.

Kompania vendosi në vitin 2020 të përgjysmojë portofolin e saj, duke hequr markat e saj me performancë të dobët dhe duke u fokusuar në ato më të fuqishmet, si Coke. Tani, Coca-Cola po punon për të rifreskuar pamjen e Coke dhe për të tërhequr klientët e rinj me produkte të reja.

Ndërkaq, nëse vini re një ndryshim tek sytë pasi konsumoni Coca Cola, nuk është asgjë tjetër përveçse efekti i kësaj pije. Shpesh herë ndodh që të frenojmë veten për të mos konsumuar pije me gaz, të cilat i kemi mjaft të preferuara. Sigurisht që në këtë mënyrë i detyrojmë dhe fëmijët që bëjnë të njëjtën gjë, por pse ndodh kjo?

Në momentin që konsumoni pije të gazuara ndjeni një fryerje dhe vetëm kaq, por ajo çfarë ndodh në të vërtetë është se nivelet e sheqerit rriten 20 minuta pasi kemi konsumuar Coca Cola. Në trup ndodh një ‘shpërthim’ insuline dhe mëlçia e kthen të gjithën këtë në dhjam. Zbuloni më shumë duke klikuar në këtë link.