Celebrities Gossip Showbiz

“Dëshiron t’i shohësh nipërit e tu sërish…”/Princ Harry ka “kërcënuar” Mbretin Charles?!

Princi Harry, i mërzitur që u dëbua me forcë nga Frogmore Cottage, thuhet se e pyeti babanë e tij, Mbretin Charles, nëse donte të shihte sërish nipërit e tij, teksa i kthente çelësat e shtëpisë së dhuruar nga Mbretëresha Elizabeth. Incidenti është detajuar në librin “Endgame” të Omid Scobie.

Dukës dhe Dukeshës iu kërkua të kthenin shtëpinë pasi ata nuk punojnë më dhe nuk banojnë më në Britani. Scobie pohoi se lëvizja ishte një “goditje” nga një baba i frustruar i lidhur me një sistem institucional intolerant.

Harry aktualisht po kërkon sigurinë e qeverisë së Mbretërisë së Bashkuar për familjen e tij. Marrëdhënia e tensionuar theksohet më tej nga ndërveprimet e kufizuara të Charles me nipërit e tij, duke takuar Lilibet vetëm një herë. Scobie shkroi se:

Mesazhi i familjes për Harry-n ishte se ai nuk duhet besuar derisa ata të shohin se çfarë është në libër dhe çfarë thotë ai gjatë promovimit të tij. Të gjithë e morën këtë seriozisht.

Gjatë një telefonate të tensionuar me Princin Harry, Mbreti Charles thuhet se dha një garanci me gjysmë zemre se Harry dhe Meghan do të kishin gjithmonë një vendpër të qëndruar.